În premieră în Moldova!

Pe 24 august 2006 a avut loc o prezentare in cadrul careia compania MOLDCELL, lider în implementarea tehnologiilor moderne în Moldova, a lansat o nouă soluţie inteligentă de comunicare creată cu scopul de a face comunicarea mobilă mai accesibilă– pachetul ALOCARD Alternativ.

Fiind o companie social responsabilă, MOLDCELL se implică activ în viaţa comunităţii, aducând partea sa de contribuţie la dezvoltarea societăţii în care activează. Orientarea către clienţi, elaborarea serviciilor şi produselor de calitate şi personalizate, implementarea tehnologiilor avansate – acestea sunt criteriile care diferenţiază compania MOLDCELL pe piaţa de telecomunicaţii din Moldova, îi poartă succes şi îi aduce popularitate printre clienţi.

ALOCARD Alternativ oferă posibilitatea de a comunica eficient, chiar şi în condiţiile în care comunicarea prin voce nu este posibilă. Este prima şi singura soluţie de comunicare din Moldova care se adresează exclusiv persoanelor cu deficienţe de auz şi/sau comunicare prin voce.

ALOCARD Alternativ include un set complet de instrumente:
- Comunicare prin mesaje scrise (SMS);
- Comunicare prin mesaje multimedia (MMS) – mesaje cu imagini sau cu texte de până la 1000 de caractere;
- Serviciul Clientelă Alternativ bazat pe SMS
- Accesarea reţelei Internet de pe telefonul mobil.

Avantajele pachetului:

- Serviciul Clientelă Alternativ – un serviciu special care oferă răspunsuri la toate intrebările clienţilor pachetului ALOCARD Alternativ prin intermediul SMS expediindu-l la numărul scurt 404. Expedierea întrebărilor şi a propunerilor prin intermediul SMS se poate efectua oricând. Serviciul Clientelă Alternativ va expedia răspunsul în cel mai scurt timp posibil;

- Tariful pentru expedierea unui mesaj multimedia MMS este egal cu tariful unui simplu mesaj SMS - 1 impuls!;

- La fiecare reîncărcare a contului ALOCARD Alternativ MOLDCELL oferă suplimentar 50% din valoarea reîncărcată. Ceea ce înseamnă că procurând o cartelă de reîncărcare de 100 impulsuri şi accesând contul ALOCARD Alternativ, utilizatorul pachetului primeşte 150 de impulsuri! Bonusul poate fi utilizat atât pentru expedierea mesajelor scrise (SMS), cât şi a mesajelor multimedia (MMS);

- Valoarea reîncărcată poate fi utilizată pentru orice tip de comunicare, inclusiv pentru accesarea Internetului mobil;

- Fiecare nou utilizator ALOCARD Alternativ la activarea pachetului primeste aditional - 10 impulsuri;

- Tarifele pentru utilizarea celorlalte servicii nu se deosebesc de tarifele obişnuite ALOCARD;

- Reduceri la telefoane mobile oferite de distribuitorii oficiali ai companiei - Eurotel si Alo. Telefoanele pot fi procurate la toate reprezentantele MOLDCELL Center din Chisinau.

Serviciul Clientelă Alternativ este un serviciu personalizat şi gratuit disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9:00 şi 20:00.
Activarea ALOCARD Alternativ se poate efectua la toate reprezentantele MOLDCELL Center din tara prezentand documentele necesare.