“Music Expert” recunoaşte melodiile preferate ale clienţilor MOLDCELL în 15 secunde!

Compania MOLDCELL în colaborare cu content-provider-ul Unifun anunţă lansarea serviciului Music Expert, un serviciu nou şi unic pe piaţa Moldovei!
Serviciul Music Expert vine în ajutor clienţilor MOLDCELL atunci când nu-şi pot aminti denumirea sau interpretul piesei care le place.
Serviciul este simplu şi comod în utilizare. Clientul formează numarul scurt 3003, urmează instrucţiunile “expertului” selectând limba de comunicare după care apropie şi tine telefonul timp de 15 secunde lângă sursa de sunet unde se difuzează melodia (radio, computer, televizor etc.). Music Expert înregistrează automat piesa, o identifică din cele peste 8 milioane de piese muzicale din baza sa de date. În scurt timp expediază abonatulului un SMS care conţine denumirea melodiei şi a interpretului/trupei acesteia. Mai mult decât atât, dacă melodia identificată este în fonoteca Unifun –  se va expedia adiţional şi wap link-ul către pagina de unde aceasta poate fi descarcată. 
Serviciul Music Expert:
nu trebuie activat şi nu are taxă de abonament; 
nu necesită instalarea unor programe speciale în telefon;
poate fi utilizat ori de cate ori se doreşte identificarea unei melodii
este valabil tuturor planurilor tarifare şi abonatilor Moldcell
Se taxează doar apelurile şi urmarea link-urilor care duc spre content-ul complet cu melodii. Preţul unui minut de apel la 3003 este egal cu 11 lei (tarifare per minut), iar tarifarea traficului wap se face conform planului tarifar al clientului.