Calendarul surprizelor MOLDCELL

La 6 mai 2009, în cadrul unui briefing de presă compania MOLDCELL a anunţat lansarea a două oferte promoţionale: campania „Sărbătorim fiecare zi” şi promoţia cu telefoane la preţuri speciale. 
Campania „Sărbătorim fiecare zi” va aduce noilor clienţi MOLDCELL care se vor conecta la reţea în perioada 5 mai-30 iunie 2009 - un nou CALENDAR, plin de surprize şi cu o viziune inedită asupra timpului. Beneficiarii campaniei, indiferent de pachetul de conectare folosit - Fantasy, ALOCARD sau YOYO, vor obţine diverse avantaje de comunicare, exprimate în servicii populare şi reduceri la convorbiri în reţea. Toate premiile vor fi alocate timp de un an, în conformitate cu anul calendaristic MOLDCELL care durează din Mai 2009 până în Mai 2010.   

Mecanismul promoţiei „Sărbătorim fiecare zi”:

Persoanele fizice care vor deveni clienţi MOLDCELL în perioada 5 mai - 30 iunie curent se vor bucura de premii lunare timp de un an, în baza a 4 scenarii originale de alocare a reducerilor.

Scenariile de alocare a reducerilor: 
Scenariul 1. Premii lunare, exprimate în servicii GSM spre folosire în reţea, alocate pe data de 1 a fiecărei luni şi valabile timp de 30 zile de la alocare. Astfel, în fiece lună a Calendarului MOLDCELL, clienţii vor putea aprecia pe rând cate unul din cele mai populare servicii ale operatorului: SMS, minute sau MB. De ex: august 2009 - 1000 MB de Internet, septembrie – 1000 MMS, octombrie – 100 minute apeluri video, samd;  

Scenariul 2. Toţi clienţii, beneficiari ai promoţiei, vor putea aprecia în fiecare lună utilitatea serviciilor INFOCELL şi Ready message, de ex: ianuarie 2010 – INFOCELL horoscop, aprilie 2010 – Ready message „Proverbe”;

Scenariul 3. Constituie un mod original al operatrului de a-şi felicita clienţii cu ocazia sărbătorilor tradiţionale, oferindu-le diverse servicii pentru a fi utilizate în acele zile sau nopţi speciale ale anului;

Scenariul 4. Invită clienţii să-şi reîncarce contul într-o anumită zi a lunii, fapt pentru care vor beneficia de 25% minute adiţionale pentru convorbiri în reţea, calculate din valoarea cartelei de reîncărcare.

Cum va arăta luna august 2009 în calendarul surprizelor MOLDCELL?

În August 2009 clientul va primi 100 MB Internet + INFOCELL prognoza meteo + SMS în zilele de sărbătoare 27 şi 31 august + 25% din valoarea cartelei de reîncărcare suplinită în ziua de 7 august!
În cadrul conferinţei, directorul general MOLDCELL, dl. Chiril Gaburici a menţionat: „Promoţia „Sărbătorim fiecare zi” schimbă viziunea asupra lucrurilor şi timpului, făcând fiece lună a anului inedită prin serviciile şi reducerile pe care le oferă. Ne-am propus să lansăm propriul Calendar care va oferi clienţilor foarte multe avantaje de comunicare. Fiecare lună a anului MOLDCELL va aduce clienţilor noştri ceva nou, plăcut şi avantajos. Iar Calendarul surprizelor MOLDCELL va fi inserat în pachetele de conectare participante la promoţie pentru a putea urmări filă cu filă surprizele ce-i aşteaptă”.

Toate premiile oferite în baza celor patru scenarii de alocare a reducerilor pot fi folosite de clienţi pentru servicii şi convorbiri în reţea. Perioada ofertei promoţionale – 1 an din ziua activării pachetului promoţional.

Din 11 mai, MOLDCELL lansează o nouă promoţie cu telefoane la preţuri speciale!

Campania va dura până în 30 iunie curent şi presupune reduceri de 50% din costul a 4 modele de telefoane mobile valabile în circa 90 de puncte de vânzări MOLDCELL din toată ţara.

Astfel, clienţii MOLDCELL care demult îşi doresc să procure un telefon mobil sau să şi-l înnoiască pe cel actual , o pot face acum, participând la promoţia în cauză.

MODELE participante la promoţie/Preţ special de procurare/Plată lunară:
NOKIA 6120 (telefon 3G) = 1555 lei /100 lei       
NOKIA 5130 = 1111 lei /60 lei

Modele prezentate în premieră pe piaţă:
SAMSUNG C5212 = 1555 lei /100 lei 
SAMSUNG E1125 = 444 lei /20 lei

Oferta cu telefoane MOLDCELL devine şi mai atractivă, deoarece plătind un preţ modest lunar timp de un an, clienţii vor beneficia nu doar de mobile la preţuri speciale, dar şi de nişte avantaje adiţionale de comunicare:

- conectare gratuită la pachetul cu plată în avans – FANTASY şi
- 240 minute/lunar pentru a fi folosite în weekend, timp de 1 an.

Să beneficieze de oferta campaniei cu telefoane la preţuri speciale pot toate persoanele fizice care au împlinit 18 ani.  

Detalii: 444 (mobil), 444444 (fix) sau pe site-ul corporativ www.moldcell.md.