Campania de toamnă “Câştig instant”

Duminică, 9 octombrie 2005, s-a încheiat campania promoţională de toamnă „Câştig instant”, lansată de către compania de telefonie mobilă MOLDCELL pe data de 9 septembrie anul curent.

Campania s-a desfăşurat pe întreg teritoriul republicii, oferind consumatorilor 1111 posibilităţi de a câştiga instant premii băneşti, şi anume:

1. 1008 premii a câte 2 dolari SUA;
2. 100 premii a câte 50 dolari SUA;
3. 3 premii a câte 1000 dolari SUA.

Pentru a participa la campanie era necesar de procurat unul din produsele - pachete de conectare Alocard, Fantasy sau Multimedia. Campania s-a bucurat de mare popularitate, căci oferea consumatorilor posibilitatea verificării imediate a câştigului. Armata de clienţi norocoşi ai Moldcell creşte cu fiece promoţie. După ce vara, clienţii MOLDCELL s-au bucurat de premiile campaniei “Joc cinstit”, acum se bucură de câştigurile promoţiei „Câştig instant”.

„Câştig instant” este una din multiplele campanii promoţionale lansate de compania MOLDCELL pe parcursul activităţii sale. Potrivit datelor statistice, numărul participanţilor la campaniile de acest gen lansate de către MOLDCELL creşte considerabil de fiecare dată, fapt care demonstrează că nivelul de credibilitate al clienţilor companiei creşte.
Campania “Câştig instant” este un start reuşit al promoţiilor de toamnă prin care MOLDCELL îşi surprinde plăcut consumatorii.