Cea de-a treia ediţie a proiectului „Viitorul tău începe astăzi”

Compania Moldcell în colaborare cu Academia de Studii Economice din Moldova lansează cea de-a treia ediţie a proiectului „Viitorul tău începe astăzi”.
   
Proiectul face parte din seria de activităţi ale companiei Moldcell care promovează businessul social responsabil şi îşi propune susţinerea tinerei generaţii, considerând-o ca fiind cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei. Datorită acestuia, studenţii au posibilitatea de a participa la ciclul de workshopuri conduse de specialiştii Moldcell la ASEM în perioada  16 februarie – 20 aprile 2011 şi de a lua cunoştinţă cu noile standarde ale mediului de afaceri modern, cu aşteptările şi exigenţele înaintate de angajatorii pieţei locale de muncă, etc.
   
Pe durata acestui proiect, reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă din mai multe departamente ţin prelegeri, prezentări la diverse teme , lista cărora e disponibilă mai jos.

1. Responsabilitatea social-responsabilă a companiilor în sprijinul unei afaceri durabile - 16 februarie
2. Cum SIX SIGMA ghidează compania Moldcell în direcţia prestării serviciilor de nivel mondial? - 23 februarie
3. Controlul intern – instrumentul de bază pentru detectarea, evaluarea şi elaborarea măsurilor de diminuare a riscurilor în cadrul unei afaceri - 2 martie
4. Roaming – aspecte comerciale şi de cooperare internaţională - 9 martie
5. Evoluţia ramurii telecomunicaţiilor pe piaţa Moldovei - 16 martie
6. Codul de etică şi conduită în afaceri – element de bază al culturii corporative - 23 martie
7. Rolul comunicării interne în succesul organizaţiei - 30 martie
8. Crearea canalelor de vânzări - 6 aprilie
9. Creativitatea în marketing - 13 aprilie
10. De ce omul dezvoltă tehnologii noi de comunicare şi care sunt efectele acestora asupra societăţii – 20 aprilie
   
Primele doua ediţii ale proiectului au cunoscut un succes crescător, cifra de participanţi fiind de peste 180 studenţi în anul 2009 şi peste 300 studenţi în anul 2010. Participarea este gratuită şi nu necesită înscriere prealabilă. Prezentările au locla ASEM, Bloc E, sala 402, în fiecare miercuri de pe 16 februarie până pe 20 aprilie 2011, ora 13:00. Sunteţi aşteptat!