Concurs SMS „Cântăm şi dansăm cu Regina muzicii Pop”

Primim plăcere atunci când abonaţii noştri sunt fericiţi şi muncim pentru ca ei să se poată odihni. Iată de ce, nu facem pauză prea mare reveniţi de la Premia MuzTV, Moscova şi B’estfest, Bucureşti şi ne pornim iar la drum. De data aceasta mergem să o ascultăm chiar pe regina muzicii Pop. 

În perioada dintre 13 iulie şi 12 august participă la concursul „Cântăm şi dansăm cu Regina muzicii Pop” şi câştigă una din cele 5 invitaţii pentru 2 persoane la concertul din cadrul turneului Sticky & Sweet Tour care a fost declarat cel mai de succes turneu din istorie al unui artist solo. Concertul va avea loc pe 26 august, în parcul Izvor, Bucureşti.

Pentru a începe participarea la concurs, expediază un SMS cu textul MuzTV1 la numărul 3006. În scurt timp vei începe să primeşti întrebări cu variante de răspunsuri. Pentru a răspunde, vei expedia numărul variantei corecte la 3006. Ulterior, vei primi următoarea întrebare şi numărul de puncte pe care le-ai acumulat până acum. În cazul în care răspunzi corect, numărul de puncte creşte, în caz contrar, acesta rămâne acelaşi. Adică, chiar dacă raspunzi incorect la întrebare, numărul de puncte nu scade şi poţi continua concursul, pentru a acumula mai mult şi a-ţi mări şansele de a pleca la înmânarea premiilor.

Câştigă primii 5 participanţi cu cel mai mare număr de puncte acumulate.

Preţul pentru un SMS expediat la 3006 constituie 2,50 lei. Detalii şi regulament găseşti pe www.muztv.md. Tot aici, pe 13 august, va fi publicată lista câştigătorilor concursului.