Directorul general "Moldcell" la şedinţa de dialoguri "ThinkMoldova"

Cum este să ajungi Director General al uneia din cele mai mari companii din Moldova la numai 32 de ani? Care sunt secretele succesului? Ce proiecte adresate tinerei generaţii a lansat compania Moldcell în ultima perioadă? Ce calităţi trebuie să posede un lider? La acestea şi multe alte întrebări a răspuns Chiril Gaburici, directorul general Moldcell, în cadrul unei şedinţe de dialoguri cu tinerii activi din Republica Moldova.

Chiril Gaburici: „A fost o experienţă interesantă, pentru mine chiar prima de acest gen. Mi-a plăcut foarte mult. Am primit întrebări din sală, dar şi de pe internet, din partea tinerilor care priveau transmisiunea on line. Îmi pare bine că am avut posibilitatea să discut cu aceşti tineri, să împărtăşesc experienţa acumulată de mine pînă acum şi sper că le-a plăcut şi lor. Sunt oricând gata şi deschis pentru noi invitaţii din partea ThinkMoldova.”

Şedinţa a avut loc la finele săptămânii trecute în incinta ASEM şi a fost organizată de către “ThinkMoldova” - o platformă dedicată tinerilor ce are misiunea de a contribui la dezvoltarea unei generaţii active şi la progresul general al Moldovei şi al cetăţenilor ei prin facilitarea unui dialog activ şi productiv între factorii de decizie, experţi şi tineri.