Fantasy ofera 100 abonamente de acces gratuit la spectacolele „BITEI 2008”!

Clientii MOLDCELL au sansa sa castige abonamente de acces gratuit la Festivalul International de Teatru, Bienala Teatrului Eugene Ionesco (BITEI 2008) – un eveniment cultural de amploare si unic in tara.

Primii 50 clienti care se vor abona pana pe 22 mai la optiunea „Afis – Teatre” din meniul Infocell ( *101*5*4#), vor castiga cate un abonament pentru 2 persoane la 5 spectacole renumite ale teatrelor din Japonia, Romania, Moldova (Deschiderea Festivalului cu spectacolul „Elisabeta I” in regia lui Petru Vutcărău), si Rusia, cu prestatia celebrelor actrite Lia Ahedjakova si Iulia Rutberg. Invingatorii vor fi anuntati printr-un SMS despre castig si vor fi invitati sa-si ridice abonamentele pe data de 23 mai la Moldcell Showroom de pe bd. Stefan cel Mare, 65.

Cea de-a VIII-a editie BITEI va avea loc in perioada 24-31 mai 2008, compania MOLDCELL fiind partenerul general al Festivalului. Anul acesta, BITEI are o factura non-competitiva si va cuprinde urmatoarele sectiuni: teatru dramatic, teatru pentru copii, teatru in strada, teatru non-verbal, teatru muzical. In cadrul Festivalului vor fi prezentate cele mai bune spectacole ale teatrelor din Japonia, Romania, Spania, Rusia, Ucraina, Croatia, Franta, Irlanda, Polonia, Turcia, India si, desigur, Moldova. De asemenea, in cadrul festivalului vor avea loc proiectii cinematografice, dezbateri critice, expozitii, body-art, un simpozion, conferinte si alte activitati.