Moldcell

Jocuri Java pentru telefonul mobil – acum şi în Moldova

Compania MOLDCELL continuă să investească în elaborarea şi implementarea pe piaţa din Moldova servicii noi bazate pe tehnologii moderne. Din 8 septembrie, 2005 abonaţii MOLDCELL
şi utilizatorii ALOCARD în premieră pentru Moldova, au posibilitatea să încarce pe telefonul mobil pe lîngă melodii sau imagini – cele mai distractive jocuri JAVA (de acţiune, sport, strategice, de simulare, arcade ş.a.) !

Jocurile Java sunt oferite de compania content provider “Unifun”. Codurile jocurilor precum şi modelele telefoanelor mobile compatibile cu aceste jocuri le puteţi afla, accesând site-ul - www.unifun.md/games.

Pentru a primi jocul dorit expediaţi un SMS care să conţină codul jocului ales la numărul 7030. Drept răspuns veţi primi prin SMS link-ul jocului Java dorit.
Tariful de solicitare a jocului constituie: 24,7 lei (inclusiv TVA) pentru abonaţii de la pachetele Advance sau Postpaid şi 30 impulsuri pentru utilizatorii ALOCARD. Clienţii MOLDCELL nu vor plăti adiţional pentru timpul de utilizare a jocului, ci doar pentru timpul de download.

MOLDCELL oferă încă un avantaj pentru clienţii săi. Jocurile Java pot fi aduse în dar şi celor dragi! Pentru aceasta expediaţi un SMS la numărul 7030 cu următorul conţinut: codul jocului, steluţa (*) şi numărul de telefon al prietenului căruia doriţi să-i faceţi o surpriză plăcută.

Graţie tehnologiilor avansate GPRS şi EDGE implementate în Moldova în exclusivitate de MOLDCELL, utilizatorii telefoniei mobile pot beneficia de cele mai moderne servicii existente pe pieţele europene.