MOLDCELL se adreseaza tuturor clientilor sai

MOLDCELL vrea sa-si asigure clientii ca apreciaza la cel mai inalt nivel Increderea si Respectul clientilor sai fata de companie.
Tocmai din aceste motive, dorim sa Va atentionam asupra unor cazuri de frauda care se afla in afara controlului MOLDCELL.

MOLDCELL aduce la cunostinta faptul ca, in ultimul timp in Republica Moldova s-au inregistrat mai multe cazuri de escrocherie in urma carora au avut de suferit inclusiv clientii sai.
S-au depistat citeva scheme de escrocherie prin care anumiti indivizi, isi asigura convorbiri telefonice gratuite din contul utilizatorilor telefoniei mobile.

Conform uneia dintre aceste scheme persoane necunoscute apeleaza abonatii companiei noastre, prezentandu-se drept reprezentanti ai MOLDCELL. Abonatii sunt anuntati despre faptul ca au castigat un premiu in cadrul unei promotii organizate de catre noi. Pentru a-si ridica premiul escrocii solicita procurarea cartelelor de reincarcare si suplinirea conturilor GSM in favoarea lor.

MOLDCELL doreste sa dezminta in mod oficial ca nu lanseaza promotii care ar presupune ridicarea cadoului castigat in schimbul procurarii si activarii unei cartele de reincarcare sau orice alt mod de compensatie.
In cazul lansarii unor promotii, toate ofertele propuse de MOLDCELL, regulamnetul promotiilor si lista castigatorilor sunt anuntate in mass media si pe site-ul oficial al companiei.
Prin acest comunicat, dezmintim deasemena, faptul ca desfasuram la moment vreo promotie cu premii.

Compania MOLDCELL face tot posibilul pentru a contracara un fenomen inacceptabil de frauda:
- isi atentioneaza clientii prin expediere directa de SMS,
- a sesizat organele de drept imputernicite sa elucideze cazurile si sa traga la raspundere infractorii.

Din dorinta de a a-si proteja clientii de fraude si escrocherii, compania MOLDCELL recomanda acelor persone care au suferit in urma unor astfel de apeluri frauduloase sa se adreseze la politie cu descrierea exacta a schemei de escrocherie folosita in cazul lor. Aceasta va ajuta la depistarea escrocilor si stoparea acestei activitati frauduloase.

Va multumim pentru Incredere si Loialitate.
MOLDCELL