Moldcell te invită la Festivalul Internaţional Ethno Jazz 2010

Sunet şi linişte. Lumină şi umbră. Armonie şi lipsă de reguli... E o lume în care domneşte jazzul…
Şi acest jazz aduce din an în an atmosfera care te face să descoperi noi culori şi tonalităţi, să explorezi lumi necunoscute, lăsându-te cuprins de sentimentul îmbătător al libertăţii.

Şi acest an nu este o excepţie. Ne bucurăm deja de a IX-a ediţie a acestui eveniment extraordinar, care, de data aceasta, va avea loc între 23 şi 26 septembrie la Chişinău, Bălţi şi Tiraspol. Pentru că trăim aceleaşi emoţii ca şi tine, îţi oferim posibilităţi speciale pentru a te apropia şi mai mult de lumea comunicării prin artă.

  • Bilet gratuit la reîncărcare cu 200, 300 sau 500 lei
    Vino la oficiul mobil Moldcell Aero situat în faţa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, suplineşte-ţi contul cu 200, 300 sau 500 lei şi primeşte un bilet gratuit în funcţie de suma suplinită.
  • Numere pereche pentru cei îndrăgostiţi de jazz
    Vizitează Moldcell Shop situat pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 134 până pe 31 decembrie 2010, prezintă cuponul primit împreună cu bilet şi conectezi 2 numere Abonament Moldcell gratuit la suplinirea contului cu 30 lei.
  • Ritmuri de jazz într-un nou format
    Personalizează-ţi telefonul cu o melodie jazz. Pentru a activa imnul festivalului sau o altă melodie jazz ca Ton de aşteptare, accesează www.tonton.md şi selectează categoria Nou. Pentru a activa un Ton de apel accesează wap.moldcell.md, fă click pe bannerul festivalului şi găseşte lista melodiilor.  Taxa de activare - 12 lei.
  • Seară de jazz în violet
    Mai mult decât muzică şi oameni extraordinari, Moldcell îţi oferă o seară cu o atmosferă deosebită. Pe 23 septembrie în holul teatrului pregătim pentru tine o scenă improvizată cu o mulţime de instrumente muzicale unde poţi face poze şi îţi oferim posibilitatea să îţi aplici un tatuaj temporar cu logoul festivalului.

Moldcell transformă comunicarea în artă.