Moldcell vă invită să marcăm împreună Ziua Independenţei a Republicii Moldova la Orheiul Vechi!

A doua ediţie a Festivalului de muzică „Gustar” va avea loc în rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi, în perioada 27 – 28 august. Moldcell va fi acolo pentru a petrece la cea de-a douăzecea aniversare de la declararea Independenţei Moldovei împreună cu locuitorii ţării, abonaţii şi prietenii săi. Festivalul vine în acest an într-o formulă nouă, cu multe surprize pentru public, de care Moldova nu a avut parte încă. Amintirile despre spectacolul focurilor de artificii sincronizat cu muzica clasică, realizat în premieră de Moldcell de rebranding (28 aprilie 2010), vor fi revigorate prin noi impresii generate de un show inedit. 

Toţi amatorii de a-şi petrece timpul liber original, cu stil şi gust, sunt aşteptaţi de Moldcell la Orheiul Vechi pentru a avea  parte de:

  • 12 ore de muzică live cu participarea trupelor din Bolivia, Azerbaidjan, Polonia, Bulgaria şi Moldova în uimitoarea acustică oferită de amfiteatrul Orheiului Vechi
  • 14 obiective de vizitat pe un traseu turistic de 2 km special creat pentru festival, pentru ca să redescoperi istoria ţării tale
  • ateliere şi master class-uri meşteşugăreşti, expoziţii de pictură, costume populare şi instrumente muzicale tradiţionale 
  • bucătărie tradiţională
  • un excepţional spectacol de lumini pe stâncă în noaptea sărbătoririi Independenţei Moldovei!

Iar pentru ca toţi vizitatorii să se simtă cât mai confortabil la „Gustar”, Moldcell va asigura acoperire 3G pe întreaga durată a festivalului şi va crea Zona Internet 3G unde publicul va avea posibilitatea de a-şi reîncărca telefonul mobil, aparatul de fotografiat sau laptopul (Charging Zone), de a-şi testa cele mai moderne smartphone-uri şi tablete (Testing Zone) şi de a naviga pe Internet (Browsing Zone).  De asemenea, reprezentanţii Moldcell Aero vor fi acolo cu cele mai atractive servicii şi telefoane la super-preţ. 

Deşi operează pe 20 de pieţe ale lumii în baza unei strategii globale, grupul internaţional de telecomunicaţii suedezo-finlandez TeliaSonera – acţionarul companiei Moldcell – pune preţ pe implementările locale, în conformitate  cu valorile şi tradiţiile fiecărei ţări. 

De aceea, „Moldcell acordă prioritate evenimentelor ce promovează patrimoniul şi obiceiurile locale, susţinând valorile culturale ale acestui pământ. Între 27 şi 28 august, la Orheiul Vechi îşi vor da întâlnire Evul Mediu şi Epoca modernă prin tehnologiile avansate de comunicare, pentru a crea emoţii şi amintiri de neuitat tuturor oaspeţilor Gustar”, a declarat Rodica Verbeniuc, şefa secţiei Comunicări Corporative a operatorului, în cadrul conferinţei de presă prilejuite pre-lansării festivalului.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi site-ul www.gustar.md sau apelaţi infoline 0785 85 001.