Program de recompensare a clientilor fideli

Compania MOLDCELL isi premiaza clientii pentru fidelitate, lansand din 25 decembrie anul curent, un program permanent de recompensare destinat abonatilor MOLDCELL.

Programul prevede alocarea lunara de minute gratuite pentru abonatii pachetelor cu plata in avans, aflati in retea de cel putin 6 luni.

Minutele gratuite vor fi alocate lunar conform schemei ce urmeaza:

Timp in retea: Minute gratuite alocate:
• de la 6 luni 10 minute gratuite in retea
• de la 9 luni 20 minute gratuite in retea
• de la 1 an si mai mult 30 minute gratuite in retea

Cu cat perioada activa a aflarii clientului in reteaua MOLDCELL creste, cu atat mai mare va fi si numarul de minute gratuite pe care acesta le va primi lunar.
Ex.: Daca la moment abonatul MOLDCELL se afla in reteaua MOLDCELL de 8 luni, in decembrie el va beneficia de 10 minute gratuite, iar in ianuarie 2007 clientul se va bucura deja de 20 minute gratuite pentru a comunica cu cei dragi.

Nota: Perioada aflarii in retea a fiecarui abonat se va calcula reiesind din situatia la data de 15 a lunii în care se acorda minutele gratuite.
Pentru abonatii Fantasy, minutele gratuite din cadrul programului de loialitate nu influenteaza schema de tarifare, aceasta fiind in continuare valabila pentru apelurile nationale. La epuizarea minutelor gratuite, schema de tarifare pentru pachetul Fantasy se aplica la toate apelurile efectuate, inclusiv cele in retea. Minutele gratuite sunt valabile pentru convorbirile in retea, timp de 30 de zile din ziua receptionarii mesajului de confirmare a alocarii acestora.
Acest program este destinat exclusiv persoanelor fizice.

Programul de recompensare destinat abonatilor la pachetele cu plata in avans, constituie una din primele actiuni ale operatorului MOLDCELL inserate in platforma de loialitate pentru anul 2007 sub genericul „Fiecare client conteaza”. Programul anuntat este destinat tuturor clientilor MOLDCELL, carora compania le va oferi minute gratuite, promotii si servicii–surpriza in anul care vine.
Astfel, abonatii MOLDCELL sunt primii care in ajunul sarbatorilor de iarna beneficiaza de ofertele prevazute de acest program.
„Fiecare client conteaza” - vine sa multumeasca abonatilor pentru fidelitate si sa sustina imaginea unei companii pentru care deservirea clientilor este o prioritate.

In perioada ianuarie – noiembrie 2006 clientii MOLDCELL au beneficiat de 2,760,114 minute gratuite, echivalentul a 5 ani si trei luni de convorbiri gratuite.

Compania MOLDCELL felicita toti clientii sai, partenerii de afaceri si locuitorii Republicii Moldova cu ocazia Sarbatorilor de iarna, urandu-le succes, prosperare si La MULTI ANI!