Purple Party - concert la aniversarea Moldcell

Petrecerea pe care nu o poţi rata are loc chiar astăzi! Vino să sărbătorim împreună 10 ani de realizări Moldcell în cele mai diverse domenii – inovaţii tehnologice, lansări în premieră de produse şi servicii, responsabilitate socială, proiecte pentru tineri, etc. şi apreciere înaltă din partea consumatorului prin recunoştinţă şi organizaţiilor competente prin diverse premii de stat.
 
Pentru că e sărbătoarea noastră comună, vrem să o sărbătorim tot împreună. Pe 28 aprilie, ora 18.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale te aşteaptă un show care nu a mai avut loc vreodată în Moldova! Printre invitaţi se numără cântăreţi din toate colţurile lumii - participanţii Fabrica de Staruri 1 şi 2, senzaţia suedeză Basshunter, aprinzătoarea formaţie latino-americană Pachanga, popularul creator de mixuri din Rusia DJ Smash şi cuceritoarea topurilor TV şi radio din România şi de peste hotare Inna.

O zi, pe care o vei ţine minte mult timp – focuri de artificii extraordinare, un show de lasere nemaipomenit!
Ca să ai cel puţin o impresie despre ce te aşteaptă te anunţăm că pe scena unde va avea loc evenimentul au evoluat şi concurenţii renumitului festivalul internaţional San-Remo. Mai mult, vino să vezi pe viu. Detalii pe purpleparty.md

Noi emoţii creează o nouă lume.