Recordmanul lunii aprilie a fost premiat!

Cartea recordurilor Moldcell înregistrează astăzi pe paginile sale un nou succes al celui mai activ abonat din luna aprilie – Andrei Buhna. În decursul lunii precedente, Andrei a efectuat un număr impresionant de apeluri internaţionale şi a reuşit să devină câştigător! Datorită recordului stabilit, de peste 2750 minute vorbite cu abonaţii din alte ţări decât Moldova, Andrei a fost premiat cu un smartphone modern HTC Wildfire S.

Noul nostru recordman a vizitat Moldcell Cafe, unde şi-a ridicat premiul şi a ne-a povestit cum a reuşit să devină câştigător. Andrei a recunoscut că această victorie a fost o surpriză chiar şi pentru el. Tehnician dentar de profesie, el are un stil de viaţă destul de activ şi nu a participat în acest concurs intenţionat. „Am multe rude şi prieteni peste hotare şi deşi obişnuiesc să-i sun destul de des, nu m-am aşteptat să devin chiar eu recordman. Totuşi, sunt foarte fericit că am reuşit şi în viitor, voi încerca să mai obţin vreun record în acest concurs. Vă mulţumesc pentru şansa oferită”.

Noi îi dorim mult succes lui Andrei şi te invităm şi pe tine să te înscrii în competiţia recordmanilor Moldcell! Încearcă-ţi norocul în luna mai. Utilizează telefonul mobil în calitate de televizor, urmăreşte emisiunile preferate şi vei avea şansa să câştigi. În calcul se iau minutele TV mobil la tarif standard, utilizate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59, inclusiv minutele din pachete de servicii. Dacă reuşeşti să devii recordman, te vom premia cu un smartphone HTC Wildfire S! Mult succes.

Ne vedem pe paginile Cărţii recordurilor Moldcell.

Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55