Visează! Participă! Câştigă! cu “Magia premiilor”

Cea de-a treia şi ultima extragere de premii din cadrul celei mai de amploare promoţii din acest an “Magia premiilor” a avut loc vineri, 9 octombrie, în prezenţa a sute de clienţi MOLDCELL, invitaţi de operator să asiste la eveniment pentru a asigura extragerii maximă transparenţă.

Rezultatele extragerii au fost validate de către un notar public şi o comisie specială care au monitorizat corectitudinea şi transparenţa întregului eveniment.

Premiile extrase sunt:

1 apartament cu o odaie în municipiul Chişinău;
1 automobil Skoda Fabia;
3 laptopuri;
33 telefoane mobile;
333 pachete a câte 100 SMS în reţea şi
555 pachete a câte 100 min pentru apeluri în reţea.
În extragerea din 9 octombrie au participat clienţii Moldcell care şi-au reîncărcat contul în perioada 7 septembrie – 5 octombrie 2009.

În campania „Magia Premiilor” au participat clienţii Moldcell care la reîncărcarea contului Fantasy, Alocard sau YOYO, au expediat prin SMS la numărul 333 codul de reîncărcare indicat pe cartelă sau recepţionat la reîncărcarea prin terminalele de plată. Campania s-a desfăşurat din 6 iulie şi a inclus 3 perioade de participare, fiecare din ele finalizând cu câte o extragere de premii. În total au fost identificate 2778 de cupoane câştigătoare din cele circa 420.000 înregistrate în  campanie. 

Rezultatele extragerii din 9 octombrie vor fi publicate marţi, 13 octombrie, pe site-ul corporativ al operatorului www.moldcell.md şi în ziarul „Timpul de Dimineaţă”.