Alege Cartelă Moldcell şi primeşte 3000 lei pentru convorbiri cu 5 numere preferate

Vara e tot mai aproape, vine perioada vacanţelor şi tu ai tot mai multe impresii de împărtăşit cu prietenii. Comunicarea cu oamenii dragi este cel mai preţios cadou pe care ţi-l putem oferi, de aceea, toţi abonaţii noi Cartelă Moldcell vor primi 3000 lei pentru apeluri voce în reţea, cu 5 numere preferate Moldcell!

Doar formează *222*1*1#ok de pe telefonul tău şi setează cele 5 numere preferate cu care vei vorbi timp de 1 an, din contul celor 3000 lei oferiţi la conectare.

Dar aici surprizele nu se termină, căci planul tău tarifar Cartelă Moldcell îţi oferă un şir de alte avantaje:

  • serviciul Primul apel în rețea la doar 2 lei/zi preactivat
  • șansa de a câștiga 10 000 lei zilnic, până la 70 000 lei săptămânal și chiar 200 000 lei odată la 3 luni în Tombola Moldcell
  • primul ton de așteptare – cadou (prin apel la 7007)
  • posibilitatea să anunți toți prietenii despre numărul tău nou prin 1000 SMS gratuite de pe www.moldcell.md
  • libertatea de a reîncărca contul atunci, când vrei, cu orice sumă doreşti

La conectare, planul tău tarifar predefinit este Tarif unic. Oricând doreşti să migrezi la un alt plan tarifar Cartelă, formează din telefon *222*4#ok. Descrierea detaliată a planurilor tarifare Cartelă Moldcell o găseşti aici.

Oferta este valabilă la conectare până la 30 iunie 2013. Reducerea de 3000 lei se divizează în cantităţi egale în decursul următoarelor 12 luni din ziua conectării (câte 250 lei lunar), fiind valabilă pe parcursul lunii în care este acordată şi se oferă cu condiţia reîncărcării lunare a contului cu 30 lei. Reducerea de 3000 lei se va păstra doar la migrarea de la un plan tarifar Cartelă Moldcell la altul. În cazul în care, utilizând planul tarifar predefinit Tarif unic, abonatul va activa Numărul naţional preferat, reducerea de 3000 lei va fi valabilă doar pentru convorbiri cu 4 nunere preferate Moldcell. Tariful pentru adăugarea/modificarea numerelor preferate constituie 10 lei per număr. Apelul la numărul 7007 se tarifează cu 75 bani per minut. Detaliile despre Tombola Moldcell sunt disponibile aici.