Moldcell

Avantaje unice în Roaming pentru familia TeliaSonera

Fiind parte a grupului internaţional de operatori TeliaSonera, Moldcell are posibilitatea unică de a oferi clienţilor săi cele mai bune preţuri pentru serviciul Roaming cu operatorii grupului. Astfel, acum, dacă eşti abonat Moldcell, faci parte nu doar dintr-o familie de peste 1 milion de oameni, ci 158 milioane de abonaţi din întreaga lume! 

Acum ai şi mai multe motive să te simţi special, pentru că chiar începând de astăzi beneficiezi de cele mai mici preţuri în Roaming, existente pe piaţa din Moldova! Potrivit noilor tarife, când te afli în una din ţările TeliaSonera, vorbeşti cu 9 lei cu Moldova, în loc de 14 lei. Dar şi mai important este că a fost redus tariful pentru Internet mobil şi acum poţi comunica online prim mail, chat sau reţele sociale fără frică şi cheltuieli mari! Noul tarif pentru trafic Internet este de 5 ori mai ieftin - 7 lei/MB! E cel mai convenabil şi ieftin tarif pentru Internet existent în Roaming. 

Cele 13 ţări din grupul TeliaSonera, pe teritoriul cărora vor funcţiona tarifele speciale sunt: Azerbaidjan, Danemarca, Estonia, Finlanda, Georgia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Nepal, Norvegia, Suedia, Tadjikistan, Uzbekistan. Tariful redus pentru traficul Internet este valabil şi pentru Turcia. 

Datorită faptului că faci parte din familia noastră, în toate ţările TeliaSonera te simţi ca acasă!