E luna îndrăgostiților de premii!

Ai ghicit! Ești doar la un pas de a câștiga o vacanță romantică în orașul preferat al lui Cupidon – Veneția.

Dacă îți plac testele  - atunci e si mai simplu! Te invităm sa descarci imaginile si să participi automat în concursul SMS „Luna îndrăgostiților”, care îți poate aduce un premiu prețios, fără prea mult efort, în funcție de punctajul acumulat:

Locul 1 – o călătorie pentru două persoane în Veneția
Locul 2 – un certificat valoric pentru proceduri SPA
Locul 3 – un certificat valoric pentru parfumerie

Așadar, înregistrează-te  în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte.  Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până la 28 februarie 2014.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

Mult succes!