Moldcell 4G – acum pentru toţi clienţii Moldcell

Moldcell lansează comercial luni, 24 decembrie, serviciile 4G. Astfel, toţi clienţii operatorului vor putea experimenta şi aprecia caracteristicile irezistibile ale Internetului la super viteze. Această lansare vine la numai o lună distanţă de la lansarea serviciilor 4G pentru segmentul business.

Soluţia 4G de la Moldcell este 2 în 1 şi propune la alegere tocmai cinci abonamente lunare cu trafic inclus: 

Opţiuni Lume Lume, lume Pentru lume veselă Cât lumea Lumea întreagă
Trafic inclus 5 GB 10 GB 25 GB 50 GB 100 GB
Preţ abonamente 140 lei 180 lei 320 lei 400 lei 600 lei

Adiţional, clienţii vor putea alege la dorinţă un modem 4G Huawei E3276 sau o tabletă Samsung 8.9 LTE cu posibilitatea achitării în rate,  cu condiţia conectării la unul din pachetele 4G timp de 12 luni.

„4G oferit de Moldcell aduce utilizatorilor mobili navigare pe Internet la super viteze, de până la 100 Mbps, calitate şi mobilitate. Clienţii noştri au acum posibilitatea să facă celor dragi unul din cele mai frumoase şi tehnologice cadouri de sărbători” , a declarat Directorul marketing Moldcell, Olga Pavlic.

În afară de aceasta, la trecerea dintre ani Moldcell răsplăteşte fidelitatea clienţilor cu surprize inedite. Moldcell invită toţi locuitorii şi oaspeţii Moldovei în seara de Revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale la un concert extraordinar susţinut de vedetele autohtone, precum şi de formaţia stelară Gipsy Kings.

Şi pentru ca abonaţii Moldcell să se bucure cu adevărat de magia sărbătorilor, operatorul va oferi în seara magică de trecere a anilor şansa de a câștiga la tombola Moldcell premiul în valoare de 100 000 lei!

Codul câştigător va fi extras în Piaţa Marii Adunări Naţionale chiar în data de 31 decembrie 2012, la orele 21:45 şi transmis în direct la postul naţional de televiziune Moldova 1.
Abonaţii Moldcell pot câştiga 100,000 lei dacă vor expedia un SMS la numărul 2014 şi vor primi un cod unic de participare. Condiţiile de participare la extragere pot fi consultate pe www.moldcell.md sau 444.

Notă: Axându-se pe o tehnologie ultramodernă, acoperirea 4G este una în continuă extindere. Arhitectura reţelei se bazează pe conceptul hot-spots, adică în locaţii foarte aglomerate, cu necesităţi sporite de trafic de date. Reţeaua 4G Moldcell se distinge prin parametrii săi de calitate net superiori comparativ cu alte tehnologii de acces wireless, aşa-zisa tehnologie fără fir.