Un nou recordman premiat de Moldcell!

Toamna ne-a „îmbogăţit” în această lună cu un nou recordman. Astăzi, am înregistrat în Cartea de recorduri numele celui mai activ utilizator al serviciului „Mesaje informative” – Nelly Covali din Bălţi. Noul nostru recordman a primit 383 de mesaje informative de-a lungul lunii precedente şi pentru efortul depus a fost premiat cu un telefon Samsung Galaxy I5800.

Ca şi majoritatea câştigătorilor precedenţi, Nelly nu s-a aşteptat să devină recordman şi a fost plăcut surprinsă de invitaţia noastră. În cadrul întâlnirii din incinta Moldcell Cafe, Nelly i-a fermecat pe toţi cu optimismul ei şi ne-a mărturisit că are un stil de viaţă foarte activ, care deseori nu îi permite să privească televizorul sau să citească ştirile pe Internet, de aceea, primeşte zilnic mesaje informative de la Moldcell. Nelly cosideră acest serviciu foarte util, deoarece activează în sfera organizării de evenimente şi îi place să fie informată, iar datorită fiului ei, care este amator de fotbal, solicită chiar şi informaţiile din sport.

În afara faptului că este recordmanul lunii septembrie, Nelly se numără şi printre cei mai devotaţi abonaţi Moldcell şi a recunoscut că are deja şi un Card Platinum: „Sunt în reţea deja de 11 ani şi sunt foarte mulţumită de serviciile Moldcell.”

Urmează exemplul lui Nelly şi câştigă un telefon Samsung Galaxy I5800, pentru că înregistrarea recordurilor Moldcell continuă! Recordmanul lunii octombrie va deveni cel mai activ utilizator al serviciului Internet mobil. În calcul se ia traficul utilizat începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59 (inclusiv reduceri şi pachete de servicii). Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.

Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55