Smartphoneul modern LG Cookie Fresh la doar 999 lei!

Smartphoneul LG GS290 Cookie Fresh reprezintă alegerea ideală pentru cei, care îşi doresc un telefon performant şi accesibil. Modern şi compact, acest dispozitiv conţine toate funcţiile şi aplicaţiile necesare unui om cu un stil activ de viaţă.

Dotat cu un display de 3 inci şi 3 butoane la baza acestuia (iniţierea apelului, încheierea apelului, shortcut), smartphoneul este rapid în manevrare, oferind posibilitatea de a utiliza câteva aplicaţii instantaneu, vizualizate pe rând, pe tot ecranul. Apreciază personal toate caracteristicile acestui smartphone, pentru că la Moldcell îl poţi procura la un preţ special!

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • Vino la orice Moldcell Center până pe 20 ianuarie 2012,
  • Suplineşte-ţi contul cu 500 lei,
  • Semnează anexa adiţională pe termenul de 1 an şi
  • Achită doar 999 lei pentru noul tău LG GS290.

Date generale:
Dimensiuni: 108 x 52,9 x 12,5 mm|89 g
Ecran: TFT resistive touchscreen, 256 K culori, 240 x 400 p., 3 inci
Sunet: MP3
Memorie: microSD, până la 16 GB
Transfer de date: GPRS, EDGE, Bluetooth, USB
Cameră: 2 MP, 1600x1200 pixeli, video
Baterie: Aşteptare: până la 390 ore
Convorbire: până la 5 ore şi 30 min


Oferta este valabilă pentru abonaţi noi şi existenţi, în limita stocului disponibil. Suma reîncărcată este valabilă pentru toate serviciile Moldcell timp de 1 an. Aceasta nu poate fi rambursată sau transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator anterior lansării ofertei curente. Un abonat poate beneficia de maxim un dispozitiv în cadrul promoţiei.