Moldcell are un nou recordman!

Te-ai gândit vreodată câte mesaje MMS poate expedia un abonat timp de o lună? Noi ne-am gândit şi am verificat chiar prin Cartea de recorduri Moldcell, luna martie. Rezultatele sunt frumoase. Evghenii Vîrlanovici din Chişinău ne-a demonstrat că un abonat poate expedia tocmai 1166 mesaje lunar!

Prin recordul stabilit, Evghenii ne-a arătat, încă o dată, că este unul dintre cei mai activi abonaţi Moldcell şi, în semn de apreciere pentru eforturile depuse, noi l-am premiat cu un smartphone modern HTC Wildfire S. Evghenii ne-a vizitat pentru a-şi ridica premiul şi a împărtăşit cu noi trăirile sale: „Deşi am depus eforturi intenţionate să câştig în această lună, acest premiu e foarte preţios pentru mine, deoarece în aprilie eu îmi sărbătoresc ziua de naştere. Mi-aţi făcut un cadou foarte frumos. Vă mulţumesc”. Victoria lui Evghenii e dovada faptului că la Moldcell oricine poate deveni recordman, şi nu o singură dată!

Noi îi aducem sincere felicitări lui Evghenii şi te invităm şi pe tine să participi în acest proiect şi să câştigi! Pentru a deveni recordman în luna aprilie, vorbeşte cât mai mult cu persoanele dragi de peste hotare. În calcul se ia durata apelurilor internaţionale de ieşire la tarif standard, efectuate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59, inclusiv minutele incluse în pachetele de servicii. Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii recordurilor Moldcell.

Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55