12 ani de activitate în care clienţii scriu istoria Moldcell

Vineri, 27 aprilie, în ajunul aniversării, Moldcell a organizat o conferinţă de presă unde  a lansat produsul nou - Internet ca lumea și a premiat clienţii ce de 12 ani scriu istoria companiei.  

Protagoniştii principali ai conferinţei au fost clienţii care de 12 ani folosesc cu fidelitate serviciile operatorului, punând preţ pe calitatea reţelei, diversitatea ofertelor şi atitudinea prietenoasă în deservire. Clienţii au răspuns cu drag la invitaţia companiei, venind din diverse oraşe ale ţării pentru a-şi aminti cum era viaţa lor fără Moldcell şi cum aceasta din urmă le-a făcut-o mai confortabilă. Lansat în 2000 mai degrabă drept o alternativă la comunicarea mobilă existentă, Moldcell a schimbat radical percepţia. Dintr-un accesoriu de lux, telefonia mobilă a devenit, graţie operatorului, o necesitate vitală, indispensabilă şi accesibilă tuturor. Sinteza celor 12 ani de omniprezenţă şi întâietate Moldcell, a fost formulată de clienţi după cum urmează:

de 12 ani:  

  • Clienţii au şansa de a alege ce-i mai bun
  • îşi pot reda sentimentele în scris prin SMS

de 7 ani:

  • au parte de şi mai multă atenție  cu Serviciul Clientelă care deserveşte 24/24, 7 zile
  • pot explora lumea cu ajutorul Internetului mobil

de 4 ani:

  • Moldcell creează o punte între localitățile Moldovei prin tariful regional, făcând comunicarea mai accesibilă pentru populaţia de la sate
  • Moldcell dă întâlnire prietenilor şi rudelor oriunde s-ar afla în lume prin apel video

de 2 ani:

  • Moldcell oferă cele mai noi şi performante dispozitive existente în lume – tablete şi
  • smartphone-uri

de 1 an:

  • operatorul e gata să ofere cea mai rapidă tehnologie din lume – 4G.

Moldcell este alegerea preferată a moldovenilor care pun preţ pe Calitate şi Atitudine – 2 componente care stau la baza activităţii de zi cu zi a operatorului.

Chiril Gaburici, director general Moldcell: „Vreau să felicit astăzi, în primul rând, clienţii şi partenerii noştri, deoarece anume lor le datorăm sărbătoarea. Acum 12 ani, când ne-am lansat, ne-am propus să aducem telefonia mobilă în fiece familie, oriunde s-ar afla: în oraş sau localităţile mai îndepărtate. În realitate, am realizat mult mai multe. Am transformat Moldova într-o ţară mai modernă sub aspectul tehnologiilor mobile.  Am investit mai bine de 2 miliarde de lei în infrastructura ţării, am construit cea mai performantă reţea naţională de fibră optică din Moldova, am susţinut peste 370 de proiecte educaţionale, socio-culturale, de sănătate şi derulăm o afacere transparentă, prin care contribuim la dezvoltarea societăţii. Marcăm aniversarea prin realizări cu care se poate mândri întreaga ţară. Clienţii noştri, populaţia din Moldova se poate bucura de tot ce-i mai nou şi performant în domeniul telecomunicaţiilor mobile: am adus pe piaţă în premieră 14 tehnologii, cele mai populare smartphone-uri în Europa, cel mai calitativ Serviciu Clientelă şi cel mai confortabil Internet mobil. Vă mulţumesc pentru fidelitate şi o spun cu drag: Sursa noastră de inspiraţie sunteţi Dumneavoastră.”

Moldcell înregistrează al doilea an consecutiv cel mai mare număr de abonaţi noi conectaţi la reţea şi este lider în rapiditatea cu care îşi extinde reţeaua 3G. În mai puţin de jumătate de an, reţeaua sa 3G a crescut cu 43%, acoperind actualmente cca 73% din teritoriul Moldovei. Astfel, navigarea pe Internet prin dispozitive sau direct de pe telefonul mobil devine mai confortabilă ca oricând prin noul produs Moldcell  – Internet ca lumea.   

Internet ca lumea este un nou produs cu 5 opţiuni tarifare care vine să satisfacă setea de navigare pe Internet a celor mai exigenţi utilizatori, pentru că este inspirat din experienţa de comunicare a clienţilor. Produsul este adresat tuturor clienţilor noi şi existenţi pentru navigarea pe internet pe tablete, laptopuri sau computere personale.

Pentru a facilita alegerea, opţiunile tarifare Internet ca lumea sunt foarte simple de înţeles şi utilizat, având denumiri care sugestionează pentru ce categorie de clienţi sunt recomandate:

  • Pentru toată lumea. Recomandat pentru verificarea poștei electronice, navigare Internet şi comunicare pe reţelele de socializare, la un preţ de 80 lei pentru 1 GB/lunar.Cu fiecare opţiune tarifară ulterioară  volumul traficului inclus în abonament creşte, iar odată cu el seextind şi avantajele de care pot beneficia clienţii. 
  • Lume.  Adiţional permite şi descărcarea aplicaţiilor, ascultarea muzicii, la un preţ de 100 lei pentru 5GB/lunar. 
  • Lume, Lume. Adiţional permite accesarea jocurilor online, vizionarea fişierelor video, la 140 lei pentru 10 GB/lunar. 
  • Pentru lume veselă. Adiţional permite vizionarea posturilor TV şi descărcarea, vizionarea filmelor, la 240 lei pentru 25 GB/lunar. 
  • Cât lumea. Opţiune tarifară care cuprinde tot ce-şi poate dori un client împătimit de Internet, la 300 lei pentru 50 GB/lunar.

Internet ca lumea este un produs care garantează o conexiune permanentă, chiar şi după expirarea traficului inclus. Astfel, la consumarea traficului din pachet, abonatul are 2 opţiuni de utilizare a Internetului în continuare:

  • Internet ca lumea – utilizare gratuită în continuare pană la finele lunii, dar la o viteză mai mică
  • Opţiunea “Extra trafic” – 15 lei/1GB, perceput proporţional per volumul de trafic consumat. Ex: Aţi ales opţiunea dată, dar aţi consumat doar 500 MB în loc de 1GB. Plata percepută va constitui 7 lei 32 bani, în loc de 15 lei.

Ofertă SPECIALĂ. Toţi clienţii care se vor conecta la Internet ca lumea în perioada 27 aprilie – 31 august 2012 vor beneficia de trafic dublu lunar, timp de 6 luni şi în plus un modem Huawei E353 oferit gratuit.

Clienţii existenţi, utilizatori de internet vor fi migraţi în mod automat la opţiunile tarifare mai avantajoase ale produsului Internet ca lumea. Astfel, vor beneficia de mai mult trafic la acelaşi preţ. Cei care dispun de un abonament cu trafic inclus de 1 GB/lunar vor rămâne să utilizeze acest volum în continuare.

O altă surpriză plăcută pentru clienţii Moldcell va fi cu siguranță lansarea noului program de loialitate pentru utilizatorii Internet ca lumea.

În cadrul acestuia, utilizatorii Internet ca lumea vor primi din partea Moldcell adiţional “trafic de loialitate” spre a fi utilizat pentru navigare pe Internet prin intermediul smartphone-urilor.  Programul de loialitate este unul permanent, traficul de loialitate fiind alocat clienţilor în dependență de perioada aflării lor în reţea. Mai mult de atât, după 2 ani de utilizare a planului tarifar Internet ca lumea, abonatul va avea posibilitatea să beneficieze de un modem mai nou, în baza ofertei actuale la momentul adresării.

Perioadă în reţea 6 luni 1 an 2 ani x ani
Trafic 50 MB/lună 100 MB/lună 200 MB/lună x*100 MB/lună

Noi opţiuni pentru cei împătimiţi de Internet.

Reţelele de socializare câştigă tot mai mult teren în spaţiul de comunicare de la noi, iar numărul fanilor creşte cu fiece zi. Pentru aceştia, Moldcell a venit cu câteva oferte originale, lansate în premieră pentru Moldova:

  1. Zero Facebook - O versiune simplificată, textuală a reţelei de socializare Facebook, adaptată special pentru telefoanele mobile. Opţiunea presupune navigare gratuită nelimitată: oricând, oricât şi oriunde! Este ultra-simplă în accesare şi va permite clienţilor Moldcell, fani ai reţelei să fie la curent cu toate noutăţile, să posteze comentarii, să pună „like-uri”, cu alte cuvinte să-şi continue comunicarea zilnică online, având acces la toată informaţia textuală postată, fără a cheltui vreun ban.  Zero Facebook – la zero bani, pentru a gusta din plin din libertatea comunicării fără frontiere.
  1. Două pachete Internet de divertisment:

Pachetul „Reţele sociale”. Abonaţii acestui pachet vor putea comunica pe cele mai populare patru reţele de socializare: Facebook, Odnoklassniki, Twitter, Vkontakte – nelimitat, timp de 30 zile, la un preţ de 30 lei.

Pachetul „Video online”. Abonaţii acestuia sunt invitaţi să vizualizeze oricare dintre fişierele video disponibile pe 3 portaluri video: Youtube.com, Vimeo.com şi Metacafe.com – nelimitat, timp de 30 zile, la un preţ de 60 lei. 

Ofertă SPECIALĂ! Pentru a oferi abonaţilor posibilitatea de a descoperi avantajele acestor 2 pachete, Moldcell oferă o lună (30 zile) de testare gratuită a lor. Valabilitatea ofertei expiră pe26 mai 2012.

  1. Aplicaţia My Moldcell.  Încă o premieră pentru abonaţii operatorului ce este menită să faciliteze accesul la serviciile disponibile, oferind maxim confort, simplitate şi rapiditate în utilizare. Aplicaţia constituie un program care poate fi descărcat şi instalat gratuit pe telefoanele mobile și funcţionează în baza  sistemului de operare Android. My Moldcell va fi un nou asistent de deservire al clienţilor, de astă dată unul virtual, prin care se va accesa rapid informaţia despre starea contului, ofertele curente, va fi posibilă activarea de noi opţiuni sau servicii.
     
  2. Cadou la aniversare – 500 MB! De ziua sa, 28 aprilie, Moldcell oferă tuturor abonaţilor 500 MB cadou spre a fi utilizat la discreţia clienţilor noştri pentru orice îşi doresc.

Toate ofertele pregătite şi lansate de Moldcell cu ocazia aniversării sale de 12 ani de activitate vin să deschidă noi orizonturi pentru navigarea şi comunicarea pe Internet, care a devenit o prezenţă indispensabilă în viaţa cotidiană. Prin acţiunile sale, operatorul continuă să extindă, să faciliteze accesul la informare şi comunicare al populaţiei din Moldova, transformând-o într-o societate modernă, în pas cu progresul tehnologic european.

Eforturile echipei Moldcell au fost apreciate de către reprezentantul conducerii grupului TeliaSonera, prezent la eveniment, directorul Comunicări Corporative al TeliaSonera Eurasia, dl. Erim Taylanlar:

“Sunt onorat să fiu alături de Moldcell în această zi, pentru a felicita întreaga echipă cu frumoasa aniversare. Moldcell face parte din grupul nostru internaţional, prezent în 20 ţări ale lumii, din Norvegia şi până la Nepal, servind 170 milioane de abonaţi. Clienţii grupului, oriunde ar locui sau călători, ne apreciază pentru calitatea serviciilor şi a reţelei. Moldcell este una dintre companiile noastre care se distinge prin atitudinea cu care îşi tratează clienţii şi prin bunele practici de deservire pe care le implementează. Moldova se poate mândri cu echipa de profesionişti Moldcell care este o sursă de inspiraţie pentru întregul grup. Felicit învă o dată Moldcell cu prilejul aniversării şi  urez echipei să rămână la fel de creativă şi curajoasă în implementarea noilor idei”.    

La finalul evenimentului, Moldcell a lansat invitaţia de a sărbători aniversarea sa de 12 ani împreună în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN). Toţi doritorii sunt aşteptaţi sâmbătă, 28 aprilie, orele 18:00, în PMAN la un super show Ziua Moldcell. Publicul va avea parte de un concert extraordinar, focuri de artificii şi o transformare fantastică a PMAN-ului, graţie unor efecte speciale de care Moldova nu a mai văzut! Invitaţii speciali ai show-ului sunt participanţii la ediţia internaţională a proiectului „Fabrica de Staruri”, Mandinga, Smiley, Timati şi interpreta hitului internaţional “Cry, Cry” – Oceana.

Distracţia va începe cu muzică şi dansuri, care vor ţine în suspans spectatorii până la misteriosul final, prezentat în premieră în Moldova!  Detalii pe www.purpleparty.md.