SMS concurs – GHICEȘTE SCORUL ȘI FII CAMPION!

Începe fiesta! Febra fotbalului este la apogeu în ţară şi pe întreaga planetă.  
Ca să ţinem lucrurile fierbinţi şi în continuare, indiferent dacă ești un fan adevărat, sau ești pur și simplu pasionat de fotbal, Moldcell îți oferă ocazia să-ți încerci puterea și să ghicești scorul meciurilor de la campionat, şi poţi câștiga unul din cele 5 premii zilnice a câte 1000 lei sau premiul mare în valoare de 10 000 lei. 
Din 12 iunie şi până pe 13 iulie, Moldcell te provoacă să participi la cel mai interactiv concurs prin SMS „Ghicește scorul și fii Campion”. Urmărește un spectacol fotbalistic cu 64 de partide de fotbal, care se desfășoară în Brazilia în următoarele 32 zile și devino câștigătorul marelui premiu de 10 000 lei.

Cum participi
Pentru a te înregistra în concurs, trimite gratuit un SMS la 3030. Ca răspuns, vei primi un mesaj de confirmare. Înregistrarea este disponibilă pe toată perioada desfășurării concursului (până la ora de începere a ultimului meci din cadrul Campionatului). Înainte de fiecare meci, vei primi un mesaj de invitație pentru a expedia pronosticuri. Din momentul recepționării invitației SMS și până la minutul 40 din cadrul meciului respectiv, poţi trimite pronosticurile conform orarului de desfășurare a meciurilor. Participantul are dreptul să trimită un număr nelimitat de pronosticuri, iar în calcul vor fi luate în ultimele 3 pentru un singur meci. Participanții care au trimis pronosticuri în format corect și au ghicit scorul meciului (prognostic corect) vor fi notificaţi printr-un SMS gratuit și vor primi câte 1 punct. Punctajul va fi acumulat pe parcursul întregii perioade de desfășurare a Campionatului. După încheierea Campionatului (a tuturor meciurilor competiției) cei care au acumulat puncte vor participa la tombolă (prin tragere la sorți) pentru desemnarea câștigătorilor premiilor din cadrul concursului.

Premii
Premiul mare – 10 000 lei (credit pe contul participantului câștigător)
Premii zilnice – 5 premii a câte 1 000 lei (credit pe contul numărului de telefon al participanților câștigători)
Numerele scurte atribuite pentru pronosticuri sunt: 3031, 3032, 3034, 3035. De la aceste numere vei primi invitaţia de a expedia pronosticurile tale.  
 
Pronosticul trimis trebuie să corespundă unuia din formatele de mai jos:
X Y (X spațiu Y)
X:Y (X două puncte Y)
X-Y (X cratimă Y)
Unde X este numărul de goluri marcate de prima echipă iar Y – numărul de goluri marcate de a doua echipă.

Citeşte regulamentul concursului aici!