Modemul 3G + număr fără contract şi plată lunară

Cu Moldcell te poți conecta la Internet fără fir oriunde vrei tu: acasă, la birou sau afară, trebuie doar să-l conectezi la un calculator și ești gata de navigare. Modemul e mic și ușor, poți să-l porți tot timpul cu tine în buzunar, servietă sau ghiozdan.

Alege să navighezi liber pe Internet fără nici un contract și fără plată lună. La prețul de 399 lei, împreună cu modemul 3G, primești un număr valabil pentru totdeauna și 10 GB trafic Internet. Plus, ai un tarif extra mega avantajos de 0,10 lei per MB.

Modemul e simplu în utilizare și instalare și îți dă posibilitatea să ai Internet în peste 750 localități din toată Moldova! Trebuie doar să-ți inserezi cartela SIM în modem, să-ți pornești calculatorul, să instalezi în 3 pași softul și să te decizi care va fi primul site preferat pe care îl vei accesa.

Navighează.

Cu Internet ca lumea fără contract ești liber să utilizezi Internetul atât, cât vrei, și să-ți reîncarci contul atunci, când ai nevoie. Poți accesa toate siturile preferate, accesa poșta electronică și face orice altceva, în limita resurselor disponibile pe contul tău.

După expirarea traficului inclus, vei naviga la un tarif de doar 0,10 lei/MB sau poți activa un pachet cu trafic inclus:

Trafic inclus 1 GB 5 GB
Preţ 40 lei 100 lei

Traficul oferit este valabil 30 zile.

Pentru a activa un pachet de mai sus, expediază un SMS gratuit la numărul 808 cu cifra 1 pentru pachetul de 1 GB sau cifra 5 pentru pachetul de 5 GB sau intră în meniul *888*3#. Verificarea contului se face din meniul *888#ok.

Scrie.

Planul tău tarifar îți permite, de asemenea, să scrii și să primești SMS, pe care le poți chiar și salva în interfața specială.

Creditul inițial la conectare constituie 0,10 lei. Pentru a menține starea activă a contului, e necesar să-ți reîncarci contul minim o dată la 2 ani. Pentru activarea traficul inclus, trebuie să activezi cartela, accesând, de exemplu, un site. Cei 10 GB sunt valabili 90 zile din momentul activării numărului. Planul tarifar de bază este Cartelă Tarif unic. Toate celelalte servicii se vor oferi conform condițiilor și tarifelor acestui plan tarifar. Migrarea la alt pachet/plan tarifar nu este posibilă. Dacă pleci în Roaming sau ai 0 lei în cont, nu vei putea utiliza Internetul.

Conectează-te în doi pași și trei timpi la Internet. Oriunde ai fi, ai Moldcell, ai Internet ca lumea.