Moldcell

Cartelă 50

Dacă te gândești de ceva vreme să treci la Abonament Moldcell, dar fericirea ta înseamnă să nu ai contracte semnate și să alegi când și cât vei achita pe convorbirile tale de telefon mobil, Cartelă 50 va deveni opțiunea ta preferată de acum încolo.

La Cartelă Moldcell ai trafic Internet care poate fi utilizat chiar şi în 4G, ceea ce oferă o viteză de până la 150 Mb/s în peste 30 localități din toată Moldova, plus minute ca să vorbeşti cât îţi place.

Cu doar 50 lei lunar ai:

  • 1GB trafic Internet
  • 200 minute cu toată Moldova (care pot fi convertite în SMS la coeficient 1:1)

Dacă vrei să reactivezi opţiunea Cartelă 50, trimite un SMS cu orice text la numărul 1144. Dacă vrei dezactivarea opţiunii, trimite textul STOP la acelaşi număr.

Dacă vrei mai multe servicii decât cele incluse în Cartelă 50, trimite un SMS cu orice text la numărul 1155 și primești 200 minute cu toată Moldova cu doar 30 lei, valabile 30 zile.

Oferta Cartela 50 este valabilă timp de 12 luni din momentul activării. Serviciile incluse vor fi oferite lunar în cazul în care dispui de suma minima de 50 lei în cont. În cazul în care nu utilizezi oferta Cartelă 50 timp de 90 zile, aceasta va fi dezactivată. În lipsa opțiunii, serviciile vor fi oferite la tarif standard. Pentru reactivarea ofertei, asigură-te că ai contul reîncărcat, după care expediază un SMS fără text la 1144.

Minutele incluse în pachet sunt tarifate per minut, iar serviciile extra – standard. Dacă ai mai multe opțiuni Cartelă 30/50 active, serviciile incluse care expiră primele vor fi utilizate prioritar.

Planul tarifar de bază este Cartelă Tarif unic. Toate serviciile se oferă conform condiţiilor acestui plan tarifar. Pentru detalii, vezi Oferta de preţuri.

Oferta este valabilă pentru abonați noi Cartelă.

Din data 01.10.2016 opțiunea “200 minute cu toata Moldova” cu 30 lei nu va mai fi disponibilă pentru activare.