Cu Abonament Moldcell ai tot de ce ai nevoie

Nelimitat

în rețea Internațional = Național Disponibil în Roaming x4 trafic Internet Internet comun
  Min / rețea Min / naționale sau internaționale1 Internet 3G/4G*
Abonament 60disponibil la portare și la conectare nouă 1000 100
100 MB +
30 zilegratuit
Abonament 90 1500 150
1 GB +
30 zilegratuit
Abonament 120 Nelimitat 300
2 GB +
30 zilegratuit
Abonament 150 Nelimitat 400
4 GB +
30 zilegratuit
Abonament 200 Nelimitat 500
6 GB +
30 zilegratuit

Abonament Premium

Abonament 250 Nelimitat 700
10 GB +
90 zilegratuit
Abonament 300 Nelimitat 1000
20 GB +
90 zilegratuit
Abonament 350 Nelimitat Naționale Nelimitat
Internaționale 300 min**
Nelimitat* +
90 zilegratuit

Go to top
Nelimitat în reţea

Cu siguranţă ai numere cu care vorbeşti cel mai des. Acum nu mai e nevoie de numere preferate sau reduceri la apeluri, pentru că suni nelimitat şi gratuit mai mult de 1 000 000 de abonaţi Moldcell.

Internațional = Național

Sună în Grecia, Franța, România, Spania, SUA şi multe alte ţări aşa cum suni în Moldova, pentru că 1 minut naţional este egal cu un minut internaţional pe fix și mobil în următoarele țări din Europa și din lume. Fără taxe adiţionale sau pachete!2

Disponibil în Roaming

De fiecare dată când mergem peste hotare, toți avem aceeaşi dilemă, activăm sau nu Roamingul. Acum nu mai este cazul. Abonamentul Moldcell  e primul Abonament care are minute disponibile şi în Roaming. Tot ce trebuie să faci, e să trimiți un SMS fără conținut la 209 şi să transformi 100 minute naţionale în 10 minute Roaming cu doar 19 lei.3

x4 ori trafic Internet

Acesta e încă un motiv să alegi Abonament Moldcell. Pentru că comunicare demult nu mai este apeluri și mesaje Îți oferim trafic Internet ca să te  poți bucura din plin de lumea online: situri, rețele sociale, video, muzică, jocuri, aplicații etc. Iar noutatea și mai bună e că la Moldcell, tot traficul este disponibil în 4G, ceea ce înseamnă o viteză de până la 150 Mb/s!

Internet comun

Ai tabletă  și nu ai Internet? Se rezolvă! Acum poți împărți Internetul inclus în Abonamentul tău între smartphone şi tabletă. Sau dacă eşti generos, poţi împărţi traficul inclus cu o persoană dragă. E simplu. Dacă eşti deja la un Abonament mai mare de 250 lei, vino la un magazin Moldcell și primește cea de-a doua cartelă SIM, cartela pentru Internet. Dacă nu eşti încă la Abonament, vino să te conectezi şi primeşti din start 2 cartele SIM. Așa nu va mai fi nevoie să ai 2 contracte de achitat și te vei bucura de Internet din plin.4

 

Note:

Tarife servicii extra abonament: 1,99/minut național; 0,99 lei/SMS național; 2,50 lei/SMS internațional.
* Fiecare 250 MB consumați după epuizarea traficului Internet inclus în Abonament 60, 90, 120, 150, 200 vor costa doar 25 lei, detalii aici. După epuizarea traficului la alte Abonamente (Abonament 350 are 30 GB incluși), vei naviga nelimitat la viteză de până la 128 kb/s. Dacă vrei Internet de mare viteză, expediază SMS fără conținut la 9876 și activează Extra trafic la tarif de 30 lei/1GB (0,03 lei/MB).

Notă! Limita de credit se calculează din 2 plăți lunare de abonament [minus] 10 lei. Pentru Abonamentele Premium, limita de credit se calculează din suma plății lunare de abonament [plus] 100 lei.

** La Abonament 350 lei, toate cele 300 minute internaționale incluse în abonamentul tău se vor converti și pot fi folosite după necesitate la următorul coeficient: 1:1 pe fix și pe mobil pentru țările din lista (2), plus Canada și SUA; 1:1 pe numerele fixe din Israel, Italia, Polonia, Slovacia, Turcia, Marea Britanie, Portugalia, Rusia; 1:15 pe fix și mobil pentru celelalte destinații ale lumii.

1. Minutele incluse în Abonament pot fi folosite oricând contul este activ și sunt valabile doar în luna în care sunt oferite. Minutele naționale pot fi convertite la coeficient 1:1 în SMS (Abonament 350 lei are incluse 1000 SMS/lună, la epuizarea cărora abonatul va fi tarifat la preț standard), sau în minute internaționale pentru apeluri în următoarele țări:

Către numere fixe:

Republica Cehă, Franța; Germania, Grecia, Israel, Italia, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Turcia, Marea Britanie, Ungaria, Rusia.

Către numerele fixe și mobile:

Canada și SUA.
 
Pentru toate celelalte destinații se va folosi coeficientul 1 minut international = 15 minute naționale. 

2. Pentru a converti 100 minute naționale în internaționale, trimite SMS cu orice conținut la numărul 208. 100 minute naționale, incluse în abonamentul tău, vor fi automat convertite în internaționale în fiecare lună, fără cheltuieli suplimentare. Minutele internaționale vor fi valabile până la sfârșitul lunii și utilizate în mod prioritar în raport cu minutele naționale incluse în abonamentul tău, convertibile în internaționale la coeficient 1:15. Acestea pot fi activate o data în lună și nu se vor transfera pentru luna următoare. Pentru dezactivare expediază un SMS cu textul STOP la numărul scurt 208.


Pentru apeluri către numerele din stânga Nistrului se aplică tariful de 5,50 lei/minut. Apelurile către numerele din țările Baltice, telefonie prin satelit și apeluri IP vor fi tarifate din contul tău de bază. Tarifarea se efectuează din contul Moldcell al abonatului.

Oferta este disponibilă pentru următoarele țări:

Din Europa -

Belgia, Republica Cehă, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Olanda, Norvegia, România, Spania, Suedia, Ungaria.

Din lume -

Canada, SUA.
3. Pentru a utiliza minutele incluse în Roaming, trimite SMS fără conținut (mesaj gratuit) la 209 și la preț de 19 lei activezi un pachet de 10 minute în Roaming (apeluri de intrare și ieșire), egale cu 100 minute naționale.
 

Lista țărilor disponibile pentru apeluri în Roaming:

Austria, Azerbaidjan, Albania, Andorra, Armenia, Belgia, Belarus, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Canada, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveția, Franța, Finlanda, Georgia, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Kazahstan, Kîrgîstan, Letonia, Lituania, Liechtenstein, Luxembourg, Macedonia, Malta, Monaco,  Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, SUA, Spania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Tadjikistan, Turkmenistan, Turcia, Ungaria, Ucraina, Uzbekistan.
4. Posibilitatea de a utiliza traficul pe două dispozitive concomitent este disponibilă la Abonamente de la 250 lei. În cazul trecerii de la abonament cu serviciul ”Internet Comun” inclus, la abonament care nu include serviciul dat, cartela SIM adiționala va fi blocată. 

Dacă migrezi la un alt plan tarifar, minutele neutilizate nu se păstrează.

Lista Abonamentelor retrase din ofertă este disponibilă aici (Abonament 70 lei) și aici (alte Abonamente).

În caz de utilizare abuzivă a ofertelor/serviciilor Moldcell, își asumă dreptul de suspendare a acestora. Detalii aici.