Reîncarcă online, comod și rapid

De când ești cu noi, probabil ai decis deja care este metoda ta preferată de reîncărcare a contului

Însă, cea mai rapidă, comodă și simplă metodă de efectuare a plății pentru serviciile Moldcell este reîncărcarea online și ea cu siguranță poate deveni preferata ta de acum încolo… mai ales că ți-am pregătit o surpriză.

Până pe 31 martie 2016, la reîncărcarea contului online cu minim 100 lei, cumulativ în aceeași zi, poți câștiga unul din premiile zilnice – 1GB trafic Internet, valabil 7 zile, sau unul din premiile mari, oferite lunar – un ceas Samsung Gear Fit sau Gear S2.

De ce ai nevoie?

Tot de ce ai nevoie este numărul de telefon Moldcell pentru care se va efectua reîncărcarea, acces la Internet și un card bancar valabil Visa sau Mastercard.

Care sunt pașii?

Accesează Reîncarcă contul direct de pe pagina principală Moldcell și urmează etapele de reîncărcare.

Atât! Ai automat șansa să primești 1GB trafic Internet oferit zilnic sau unul din marile premii.

Cum afli dacă ești câștigător?

Dacă ești norocos, așteaptă să primești un SMS care confirmă transferul a 1GB trafic Internet pe contul tău, sau să fii sunat pentru ridicarea premiului mare după efectuarea extragerii lunare. 

Fiecare reîncărcare de minim 100 lei este eligibilă pentru participare la extragerile zilnice doar în ziua în care a fost efectuată.

Timp de 2 luni, zilnic, prin  intermediul programului electronic special „Moldcell Drawing”, vor fi selectați 3 câștigători care vor primi câte 1GB trafic Internet.

Programul electronic alege aleatoriu unul din numerele de telefon, contul căruia a fost încărcat online cu minim 100 lei pe zi.

Câștigătorul premiului lunar – Samsung Gear Fit, va fi selectat în data de 1 martie 2016, iar câștigătorul premiului Samsung Gear S2 în data de 1 aprilie 2016 prin același program de extragere aleatorie.

Regulamentul concursului aici.

Baftă!