Datorită implicării voastre, s-au colectat peste 400 000 de lei pentru copiii grav bolnavi din Moldova

La finele lunii mai, Asociația Obștească ”Salvați viața” și compania Moldcell au inițiat campania de colectare fonduri ”Copiii grav bolnavi din Moldova au nevoie de ajutor. Chiar acum”.

Pe parcursul acestei veri, ați cunoscut 4 copii eroi, care s-au confruntat sau luptă în continuare cu maladii severe.

Alexandra, Valeria, Ivan, Andreea. Ei și mulți, mulți alți copii merită dreptul la o viață sănătoasă și fericită.

AO ”Salvați viața” și Moldcell au pus la dispoziție mai multe metode simple și rapide de ajutor inclusiv donații prin SMS, serviciul de donații programate și transferuri online.

Datorită implicării și generozității fiecăruia dintre Dvs., campania a devenit un real succes.

Astăzi, suntem fericiți să anunțăm că a fost colectată o sumă de peste 400 000 de lei din SMS-uri și transferuri online.

Toate aceste fonduri sunt folosite pentru tratamentul copiilor grav bolnavi, beneficiari ai AO ”Salvați viața”. Resursele financiare colectate de ”Salvați viața” sunt transferate direct pe contul clinicilor unde vor fi tratați copiii. Nici compania Moldcell, nici Asociația ”Salvați viața” nu au perceput niciun fel de comisioane pentru donațiile realizate.

Suntem la final de campanie, dar nicidecum la finalul problemelor și cazurilor grave cu care se confruntă în fiecare zi voluntarii AO ”Salvați viața”.

Vă invităm să descoperiți copiii care au fost ajutați, la fel ca și pe cei care sunt acum într-o situație dificilă pe site-ul www.savelife.md

Toate metodele de donație comunicate în campanie rămân deschise și accesibile din Moldova și de peste hotare. Detalii aici.

Mulțumim tuturor celor care au făcut contribuții în cadrul campaniei.

Împreună salvăm vieți.