Recent, un nou magazin Moldcell și-a deschis ușile pentru locuitorii capitalei de Nord a țării – orașul Bălți

Rețeaua magazinelor Moldcell sporește necontenit, și asta pentru ca toți clienții să se poată bucura de cele mai noi produse și oferte Moldcell într-un mod accesibil, rapid și comod. Magazinul din Bălți vine să reconfirme această aspirație. Stilat și luminos, magazinul este amplasat în cea mai ”vie” zonă a orașului. Astfel, în cale spre cumpărături sau în plimbare pe strada principală, locuitorii din Bălți pot ușor vizita magazinul ca să descopere noutățile de la Moldcell.




Portofoliul vast de dispozitive de la Apple, Samsung, HTC, General Mobile, Huawei, toate serviciile și ofertele actuale, la fel și operațiunile necesare pentru gestionarea contului sau conectare sunt în întregime disponibile aici. 

Veaceslav Zgureanu, șef secție Vânzări cu Amănuntul: ”Clienții Moldcell din orașele țării pot fi siguri că cele mai recente actualizări în materie de tehnologii, lansate în magazinele din Chișinău, sunt prezentate concomitent în magazinele din întreaga țară. Toți abonații noștri, fără excepție, merită să aibă acces la toate produsele și serviciile companiei, precum și să fie deserviți la cel mai înalt nivel. Fiecare vizitator trebuie să primească cea mai plăcută experiență de cumpărare. Consultanții magazinului din Bălți vor oferi rezolvarea perfectă pentru orice solicitare, iar vizitatorii vor petrece timpul aici într-un mod cât se poate de interesant. Aici puteți alege din sortimentul vast de dispozitive performante pentru a fi utilizate în rețeaua 4G de la Moldcell, testa gadgeturi inteligente și accesorii pentru distracție. De exemplu, puteți lansa drona Xiaomi sau testa un hoverboard chiar în curtea magazinului. Tot aici vă puteți convinge de sunetul inegalabil al boxelor Marshall.

Deci, te așteptăm în magazinul din Bălți cu întreaga familie, unde fiecare membru va găsi produsul pe placul său. Magazinul e deschis întreaga săptămână, pe strada Vasile Alecsandri 2 din orașul Bălți.