Testează cea mai bună viteză Internet de pe dispozitive de ultimă oră

Acoperirea 4G Moldcell se extinde continuu! Conform ultimelor măsurători ANRCETI, Moldcell asigură abonaților săi acoperire GSM de 99% și acoperire 3G de 92%. Acoperirea 4G a ajuns deja la 74,7% pentru zonele dens populate, iar datorită tehnologiei LTE Carrier Aggregation, implementată cu succes anul acesta de Moldcell, viteza Internetului a atins cote impresionante (până la 370 Mb/s), într-un timp record.

Și dacă încă nu ai testat super viteza Internetului de la Moldcell, acum ai ocazia s-o savurezi „la scară largă”, de pe ecranele impresionante ale tabletelor, adăugate recent în stocul magazinului nostru online:

- iPad 9.7' 4G 32 GB
- Samsung Galaxy Tab E 9.6"
- Samsung Galaxy Tab A 8.0" LTE

Hai pe moldcell.md, unde le găsești la cel mai bun preț, cu achitare integrală, în rate sau cu conectare la Abonament. Și dacă faci comanda online, ai doar de câștigat:

- Reducere față de prețul standard
- Garanție pe 24 luni
- Livrare gratuită sau posibilitatea de a ridica comanda în cel mai apropiat Moldcell Center

Avem știri bune și pentru cei care preferă să navigheze de pe smartphone: premiera acestei veri – Samsung Galaxy J5 (2017), e disponibil la cel mai bun preț cu Abonament.

Testează cea mai bună viteză Internet chiar în orașul tău, la cele mai avantajose tarife, de pe dispozitive de ultimă oră!