Galaxy S9+

15 499 lei

Cel mai bun preț la Abonament

Comandă

Galaxy S9

13 699 lei

Cel mai bun preț la Abonament

Comandă

Telefoanele nu sunt blocate în rețea.

Display

Vezi mai mult.Ții în mână mai puțin.

Infinity Display: un ecran fără ramă, complet frontal, edge-to-edge. Ecranul se măsoară diagonal ca un dreptunghi, fără a se ține seama de colțurile rotunjite.

Diafragmă duală

Fotografii frumoase în orice condiții de lumină.

Diafragma duală poate fi folosită cu aperturi F1.5 și F2.4.Instalată pe camera spate (S9)/camera spate cu unghi larg (S9+).

AR Emoji

Transformă-ți selfie-ul într-un emoji.

Creează o versiune animată a ta care să te reprezinte cu adevărat. Apoi, transmite mesajul tău însoțit de un emoji care îți imită mișcările și expresiile feței.

Audio

Experimentează excelența audio.

Acțiunea se aude mai clar și mai tare pe difuzoarele stereo AKG. Acestea oferă un sunet pur care este cu 1,4x mai puternic decât pe telefoanele Galaxy anterioare.

Scanare inteligentă

Deblochează instantaneu când și unde ai nevoie.

Accesează telefonul cu ușurință cu o tehnologie convenabilă care combină recunoașterea facială și scanarea irisului. Când recunoașterea facială are nevoie de ajutor, scanarea irisului începe să te verifice - și invers. Deci, telefonul te poate identifica chiar și în condiții de lumină redusă.

*Acuratețea funcției de Scanare inteligentă poate varia în funcție de condițiile înconjurătoare.

Deblochează cu o privire, o atingere, un model sau un cod PIN. Există o gamă largă de opțiuni pe care le poți utiliza pentru a menține telefonul blocat cât timp dorești.

Încărcare

Încărcarea nu te va ține în loc.

Nu te încurca în cabluri atunci când trebuie să reîncarci telefonul. Plasează telefonul pe încărcătorul wireless pentru a porni cu ușurință. Și pentru că susține telefonul la un unghi confortabil, poți să transmiți și să trimiți mesaje text în continuare.