12 GB bonus la procurarea oricărui smartphone, tabletă sau gadget

Ce faci vara asta? Noi – navigăm pe net şi te invităm şi pe tine! De ce? Pentru că acum, la cumpărarea oricărui gadget, indiferent de modalitatea de plată, primești  12 GB BONUS, a câte 1 GB lunar, cu activare din aplicația My Moldcell.

Activează bonusul din aplicația My Moldcell
Dacă încă nu ai instalat cea mai utilă aplicație pentru gestionarea contului mobil – aplicația My Moldcell, ai încă un motiv să o faci, pentru că astfel vei putea activa bonusul instant, direct din aplicație. Iar dacă nu ești la Moldcell, pentru a beneficia de bonusul din aplicație, o poți instala pe un număr Cartelă, pe care-l poți obține în același magazin Moldcell.

Astfel, ai toată libertatea să alegi orice opțiune de plată:

Fără Abonament, la preț integral sau în rate cu 0% credit
Alegi orice vrei tu: un telefon nou, o tabletă, dronă, boxă portabilă sau oricare alt dispozitiv smart. Primeşti 12 GB bonus pe o cartelă Moldcell pe care, ulterior, eşti liber să o utilizezi aşa, cum îți place. Mai cu seamă că noua Super Cartelă conține tot de ce ai nevoie: minute naționale, apeluri nelimitate în rețea şi până la 2000 MB Internet. Află aici mai multe.

Cu Abonament, la preț integral sau în rate pe 18 luni

Ai auzit deja de avantajele noului Abonament YOU+? Conține de două ori sau și mai mult Internet inclus, un plus de minute naționale și apeluri nelimitate cu toți la Moldcell. Bucură-te de noul Abonament cu o colecție de smartphone-uri noi care au completat recent gama de modele în magazinele Moldcell, pe care le poți procura la preț integral sau în rate avantajoase, cu 12 GB bonus:

Samsung Galaxy A6 (2018) – la doar 4699 lei sau 310 lei lunar. Telefon al momentului, cu un display de 5,6” Full HD, memorie internă de 32 GB, procesor Octa-Core, sistem de operare Android 8.0 şi 2 camere de 16 MP.

Samsung Galaxy J6 (2018) – la doar 3849 lei sau 255 lei lunar. Una dintre preferatele modele ale fanilor Samsung, cu display de 5,6” Full HD, memorie internă de 32 GB, procesor Octa-Core, sistem de operare Android 8.0 şi camere de 13 MP/8 MP.

Huawei Y7 Prime (2018) – la doar 3299 lei sau 215 lei lunar. Smartphone-ul garnatează imagini mari şi clare datorită ecranului de 5,99” Full HD și performanță ridicată cu procesorul Octa-Core. Iar cu spațiu de stocare de 32 GB îți păstrezi toate amintirile din vacanță. 

De ce să cumperi la Moldcell?

  • Modele 100% originale, de brand, și 24 luni garanție la toate dispozitivele mobile.
  • Comandă rapidă, comodă și sigură direct în Magazinul Online. Ai livrare gratuită prin toată țara și acces la întreg portofoliul de modele, disponibile în magazinele Moldcell.
  • Consultanți atenți, care îți vor acorda asistență dedicată şi gratuită ca să ai o experiență de cumpărare cât mai plăcută.
  • Aproape de tine cu o rețea din 28 de magazine directe Moldcell Center în toată țara. Ne găseşti pe hartă, în localitatea ta.