3 GB сadou la instalarea aplicației My Moldcell.

80 000 de abonați Moldcell utilizează, zi de zi, aplicația My Moldcell. De ce? Pentru că îți permite să fii stăpân pe propriul cont mobil, dar și să câștigi servicii gratuite!

Descarcă aplicația pentru Android sau iOS, instaleaz-o în telefon și bucură-te de libertatea de a-ți administra, după bunul plac, numărul Moldcell. Iar noi îți aducem, în plus, și un cadou de nerefuzat:

La crearea contului My Moldcell până pe 30 septembrie, primești 3 GB Internet trafic gratuit – câte 1 GB lunar timp de 3 luni.

Ai grijă să activezi traficul-cadou, începând cu prima zi a fiecărei luni, din aplicația My Moldcell – meniu Opțiunile mele.

Ține minte: traficul Internet-cadou se va oferi lunar, începând cu data creării contului My Moldcell și va fi valabil până la sfârșitul lunii în care a fost activat. Traficul gratuit nu e disponibil pentru utilizare în Roaming.

Nu uita să activezi traficul oferit cadou, altfel, acesta nu se va acorda.

Dacă încă mai stai la dubii, să instalezi My Moldcell sau nu, vezi toate avantajele aplicației aici, ca să te convingi că merită. Apropo, îți ia doar 2 minute s-o descarci şi instalezi. Testat şi cronometrat de către Moldcell :)