Bonus la procurarea
oricărui smartphone

 

 

Fie că ești la Moldcell sau vii de la alt operator, acum primești 12 GB Bonus la cumpărarea oricărui smartphone, tabletă sau gadget smart disponibil la Moldcell.

Bonusul se acordă pe 12 luni, a câte 1 GB lunar, cu posibilitatea de activare din aplicația My Moldcell.

Ofertă disponibilă la procurarea dispozitivelor prin comandă din Magazinul Online sau în magazinele directe Moldcell Center. Vezi harta magazine >>

 
Cu Abonament

La procurare cu preț integral sau în rate, pe 18 luni

Сu noul Abonament YOU+ câștigi dublu: ai preț special la orice dispozitiv și te bucuri de mult Internet, minute naționale și apeluri nelimitate în rețea!

Bucură-te de noul Abonament YOU+ cu o colecție de smartphone-uri noi care au completat recent gama de modele în magazinele Moldcell, pe care le poți procura la preț integral sau în rate avantajoase, cu 12 GB bonus:

12 GB Bonus 

Activează bonusul
din aplicația My Moldcell 

Dacă încă nu ai instalat cea mai utilă aplicație pentru gestionarea contului mobil – aplicația My Moldcell, ai încă un motiv să o faci, pentru că astfel vei putea activa bonusul instant, direct din aplicație.

Iar dacă nu ești la Moldcell, pentru a beneficia de bonusul din aplicație, o poți instala pe un număr Cartelă, pe care-l poți obține în același magazin Moldcell.

Descarcă

De ce să cumperi la Moldcell?

Modele 100% originale

Ai produse de brand, cu 24 luni garanție. Telefoanele nu sunt blocate în rețea, fiind adaptate să funcționeze fără erori de conexiune în zona noastră.

Comandă online, rapid și sigur

Comandă direct în Magazinul Online. Ai livrare gratuită prin toată țara și acces la întreg portofoliul de modele, disponibile în magazinele Moldcell.

Deservire la nivel înalt

În magazinele Moldcell Center te bucuri de cea mai plăcută experiență de cumpărare. Alegi, testezi și ai parte de recomandările consultanților.

Suntem aproape de tine

Ne găsești în toată țara, cu o rețea din 29 de magazine directe Moldcell Center. Doar găsește localitatea ta pe Harta magazinelor.