Moldcell

Cel mai avantajos Abonament Regional!

Exclusiv în localitatea ta, te bucuri de ofertă personalizată Moldcell – Abonament Regional la doar 70 lei lunar!

Fie că faci o conectare nouă sau îți portezi numărul la Moldcell, cu doar 70 lei lunar, ai parte de o cantitate impresionantă de Internet și minute naționale, pe o perioadă nelimitată! Toate astea fără penalități şi fără obligațiuni contractuale suplimentare.

În plus, beneficiezi și de un șir de avantaje unice:

- Mult trafic Internet inclus
- Minute nelimitate în rețea
- Transferi minutele și traficul neconsumat în luna următoare
- SMS și apeluri internaționale din contul minutelor naționale
- Minute și GB extra cu doar 15 lei suplimentar

           
 
70 leiAbonament
300 minInt | naționale
 în rețea
5 GBTrafic Internet
 
Int | Național Ai 300 minute naționale, convertibile în internaționale, la coeficientul 1:1 pentru apeluri spre toate numerele din Canada, SUA; numere fixe din Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Turcia, Marea Britanie, Ungaria, Rusia; la coeficientul 1:15 pentru apeluri spre alte destinații internaționale. Apelurile spre numerele din țările Baltice, Transnistria, telefonia prin satelit și apelurile IP vor fi tarifate din contul de bază.

Minutele naționale sunt convertibile 1:1 în SMS naționale.

Minutele int|naționale și traficul Internet neutilizat, inclus în abonament, se transferă în luna următoare în mărimea unui abonament. Prioritate în utilizare vor avea serviciile neconsumate care expiră primele.
 
  BiPsuni de peste hotare
din min. naționale
  Moldcell TV30 zile gratuit
Cinema Online
 lifebox
5 GB gratuitSpațiu de stocare
 
Nelimitat în rețeaVorbești nelimitat, gratuit, cu toate numerele Moldcell.
 
Internet 4G Ai trafic Internet extra abonament cu opțiunea 150 MB/15 lei, activată automat, sau 1 MB/0,50 lei. Reactivare opțiune: SMS cu orice text la 881; dezactivare: SMS cu text STOP la 881.
 
Opțiunea EXTRA Adaugă 50 minute naționale / 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Activare 50 minute: SMS cu orice text la 151; dezactivare: SMS cu text STOP la 151. Activare 1 GB: SMS cu orice text la 152; dezactivare: SMS cu text STOP la 152. Sunt posibile câte 3 activări pe lună concomitent pentru minute și trafic.
 

Cum beneficiezi de Abonament Regional? Simplu:

1. Găsește localitatea ta pe lista orașelor din ofertă: Drochia, Edineț, Glodeni, Florești, Otaci, Briceni, Fălești, Ungheni, Vulcănești, Rezina, Râșcani, Ocnița, Soroca sau Sângerei.   
2. Vino la cel mai apropiat magazin direct Moldcell Center din localitatea ta pentru conectare sau portare.
3. Ia cu tine un act de identitate valabil și telefonul/cartela SIM curentă.
4. Atât. De restul procedurilor ne ocupăm noi!


Note:

Ofertă valabilă pentru toți abonații noi sau portați la Abonament Regional, persoane fizice, la conectare din 31 iulie 2018.


În cazul migrării la alt plan tarifar Abonament YOU+ condițiile ofertei nu vor fi disponibile. 

Abonamentul Regional nu este valabil pentru campaniile cu dispozitive.

Tarife servicii extra abonament: 1,50/minut național; 0,60 lei/SMS național; 1,39 lei/SMS internațional; pentru apelurile internaționale se aplică tarifarea standard în funcție de zona internațională

Internet 4G: Opțiunea 150 MB/15 lei poate fi reactivată de două ori în decursul unei luni.

Opțiunea EXTRA: Minutele naționale sunt convertibile în SMS naționale și în minute internaționale. Pentru apelurile internaționale, se aplică condiții identice cu cele pentru minutele naționale de bază, incluse în abonament. Traficul și/sau minutele EXTRA se alocă imediat după activare; ulterior se vor aloca automat, în prima zi a lunii. În aceeași lună, pot fi activate concomitent opțiuni cu minute și trafic.


Minutele incluse în Abonament pot fi folosite oricând contul este activ.

În caz de utilizare abuzivă a ofertelor/serviciilor companiei, Moldcell își asumă dreptul de suspendare a acestora. Detalii
aici
.