Bine ai venit în noul magazin Moldcell din Shopping MallDova

Design nou, dar și noutăți pe bandă rulantă! Magazinul Moldcell din Shopping MallDova și-a schimbat „haina” și te așteaptă cu Internet Nelimitat și gadgeturi de TOP. Vino să testezi aici toate hiturile verii.

Samsung Galaxy A70 doar 380 lei lunar la Abonament. Ecran de 6,7 inci, cu afișaj FHD+ sAmoled Infinity-U – imagine ultra-clară de sus până jos. Sticlă și plastic pe spate, scanner de amprentă direct pe ecran și multe alte caracteristici care fascinează.

Samsung Galaxy A80 cu 2200 lei reducere la Abonament. Da, el e smartphone-ul cu camera rotativă care captează toată lumea din jurul tău. De fapt, sunt 3 camere care fotografiază din ambele părți. Are Live Focus chiar și în video. Deci, dacă ești pasionat de tot ce înseamnă video și fotografie – Galaxy A80 e ceea de ce ai nevoie.

Căști fără fir Galaxy Buds la doar 2 499 lei. Mici și delicate. Se țin stabil în timp ce alergi sau faci sport, nici nu se tem de ploaie. Nu au zeci de funcții inutile – doar sunet ultra-clar în timp ce asculți muzica preferată sau interlocutorul în timpul convorbirilor la telefon.



Laptop 2 în 1 Myria pe Windows 10 – 115 lei lunar. Laptop și tabletă în același timp! Are tastatură detașabilă și ecran LCD multi-touch cu o diagonală de 10,1 inci, mouse integrat, memorie internă de 32 GB și procesor Intel Quad Core. Rezistă până la 10 ore fără încărcare și te așteaptă să-l testezi.

Și dacă tot e vară, de ce să nu iei Internetul cu tine, oriunde pleci? Alege Abonament Internet ca lumea cu trafic Nelimitat la doar 220 lei lunar. Iar dacă vrei un abonament mai mic, oricum ai Nelimitat… toată noaptea, gratis, timp de 2 ani. Vezi oferta completă și alege Abonamentul care ți se potrivește.

Smartphone, Abonament nou, Internet Nelimitat sau, poate, toate odată? Vino în magazinul nostru proaspăt renovat din Shopping MallDova, etajul 3. Avem cu ce să te uimim.