Super Quiz îți verifică cunoștințele și te premiază!

Momentul tău de glorie a venit!

Participă cu îndrăzneală la turneele din aplicația Super Quiz pentru că fiecare răspuns corect te apropie de victorie și de premii garantate!

Joacă și câștigă premii valoroase

  •  

    Voucher 1000 lei

  •  

    Voucher 2000 lei

Economisește cu abonament zilnic sau lunar

Comandă câte o întrebare sau câte un set din 20 de întrebări.
Poți comanda direct din aplicație sau să economisești, activând abonament zilnic prin SMS cu cifra 1 la 5555, sau cifra 2 pentru abonament lunar.

Abonament zilnic Abonament lunar 1 întrebare suplimentar 20 întrebări suplimentar
1 set din 20 întrebări câte 1 set din 20 întrebări pe zi de la 1 până la 20 întrebări set din 20 întrebări
1 leu pe zi 22 lei pe lună 50 baniper întrebare 5 leipe zi
   
  Detalii despre tarife
  •  Abonament zilnic
Primești câte un set din 20 de întrebări pe zi, cu notificări gratuite privind participarea. Abonamentul se prelungește zilnic, în mod automat. Dacă nu ai resurse insuficiente în cont, ai o pauză de 5 zile pentru reîncărcare. Activare: SMS cu cifra 1 la 5555, direct din aplicație sau platforma WEB. Dezactivare: SMS cu cifra 3 la 5555. Cost SMS – 0.99 bani.

•  Abonament lunar
Primești câte un set din 20 de întrebări pe zi, cu notificări gratuite privind participarea. Abonamentul se autoprelungește lunar, în data de 1. Dacă nu ai resurse insuficiente în cont, ai o pauză de 10 zile pentru reîncărcare. Activare: SMS cu cifra 2 la 5555, direct din aplicație sau platforma WEB. Dezactivare: SMS cu cifra 3 la 5555. Cost SMS – 0.99 bani.

•  1 întrebare suplimentar
Primești câte o întrebare, fără prelungiri automate. Poți răspunde la oricâte întrebări vrei tu, până la 20. Activare: direct din aplicație sau platforma WEB.

•  1 set din 20 întrebări suplimentar
Primești un set din 20 de întrebări, fără prelungire automată. Activare: direct din aplicație sau platforma WEB.
 

Descarcă și înregistrează-te
cu număr Moldcell

1. Descarcă aplicația Super Quiz de pe AppStore sau GooglePlay.

2. Introdu numărul tău Moldcell (în formatul 373 7xx xxx xx) și așteaptă un cod SMS de confirmare.

3. Introdu codul în câmpul indicat și... voila, te-ai înregistrat.

 
   
  Detalii despre Premii
  Premii și periodicitatea acordării acestora
1) Locul I în turneul săptămânal – voucher 1000 lei
2) Locul I în clasamentul lunar – voucher 2000 lei
   
  Detalii despre Clasamentul lunar Super Quiz
  Cum acumulezi puncte
Primul răspuns corect = 10 puncte
Al 2-lea răspuns consecutiv corect = 12 puncte
Al 3-lea răspuns consecutiv corect = 14 puncte
Al 4-lea răspuns consecutiv corect = 16 puncte
Al 5-lea răspuns consecutiv corect = 18 puncte

Răspuns greșit
Pentru fiecare răspuns greșit abonatul nu va pierde puncte, în schimb va pierde bonusul pentru consecutivitatea răspunsurilor corecte. Respectiv, după un răspuns greșit, următorul răspuns corect va primi doar 10 puncte.

Dacă 2 persoane au acumulat scor maximal?
În cazul în care 2 jucători acumulează același scor maximal, câștigător va fi selectat abonatul care a acumulat primul acest punctaj.
 
   
  Detalii despre Turneele săptămânale Super Quiz
  1. Turneul săptămânal în cadrul aplicației Super Quiz rulează în perioada 10 august – 30 septembrie 2023. Opțiunea ”Turneu” este disponibilă în meniul aplicației.
2. La turneu poate participa orice utilizator, nou sau activ, înregistrat în aplicația Super Quiz.
3. Săptămânal, de luni până duminică, sunt disponibile 2 tematici diferite, a câte 10 întrebari fiecare. Pentru răspuns corect se oferă 10 puncte, răspuns greșit – 0 puncte.
4. Costul înregistrării în turneu este de 5 lei. Costul pentru înscriere în avans la fel constituie 5 lei. Plata va fi extrasă din contul mobil al utilizatorului la momentul înregistrării.
5. Câștigătorul Turneului va fi determinat săptămânal. Câștigător va fi desemnat participantul care a obținut punctaj maxim. Lista participanților cu punctaj în descreștere va fi prezentată pe pagina Turneului în aplicație. Suplimentar, câștigătorii vor fi anunțați prin SMS.
6. Regulamentul complet de participare – aici.
 
 
   
  Cum obțin premiul câștigat?
  Premiile săptămânale și lunare sunt oferite prin notificare prin SMS sub forma unui cod. Te rugăm să te apropii în oficiile directe a companiei Moldcell pentru a valida cod-ul unic obținut, în decursul perioadei menționate în mesaj. Nu uita să ai cu tine buletinul de identitate și să păstrezi mesajul care confirmă câștigul.*
*Dacă ești deținător de număr Cartelă neînregistrat, te rugăm să te apropii la unul dintre magazinele Moldcell cu buletinul pentru a trece procesul de validare.
 
 
   
  Regulament și termeni de utilizare
  1. Utilizatorul își asumă responsabilitatea că are 18 ani sau orice altă vârstă stabilită ca vârstă minimă permisă în Republica Moldova pentru efectuarea plăților pentru Serviciile Operatorului. Utilizatorul care nu a atins vârsta necesară se obligă să nu utilizeze Serviciul și/sau să nu-l achite, fără consimțământul părinților, părinților adoptivi, tutorilor sau oricăror altor reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. În caz contrar, răspunderea pentru încălcarea acestei prevederi a Acordului, comisă de către Utilizatorul care nu a atins vârsta necesară, o vor purta părinții, părinții adoptivi, tutorii sau orice alți reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. Furnizorii serviciului nu vor purta răspundere pentru legalitatea utilizării Serviciului de către Utilizator.
2. Activarea serviciului Quiz reprezintă o acțiune benevolă, Utilizatorul asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile și consecințele rezultate din utilizarea serviciului.
3. Compania Moldcell își rezervă dreptul de a suspenda în orice moment numărul de telefon mobil legat de contul Quiz, dacă în opinia noastră rezonabilă, utilizatorul serviciului Quiz nu a respectat prezentele Condiții de utilizare sau ale acordului de abonament, încheiat cu compania Moldcell, dacă este cazul.
4. Compania Moldcell poate modifica tarifele în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorului final, publicând modificările respective pe www.moldcell.md. Tarifele noi intră în vigoare imediat după publicarea acestora. Utilizatorul final este responsabil să se informeze despre cele mai recente tarife, înainte de a utiliza serviciul. Dacă utilizatorul final nu acceptă tarifele noi, el are dreptul să nu utilizeze serviciul.
5. Toate întrebările şi reclamațiile vor fi adresate către moldcell@moldcell.md
6. Descarcă Regulament Super Quiz Moldcell

Informații despre datele cu caracter personal

1. Serviciului Quiz este prestat de către compania Moldcell, în colaborare cu partenerul său, INTELLIC LLC. Datele de identificare și contact ale companiei-partener al serviciului sunt: INTELLIC LLC, Georgia, Tbilisi, Saburtalo, str. Adam Mickevichi N27B.
2. Referitor la datele cu caracter personal, ambele companii recunosc că sunt considerate a fi Operatori de Date cu privire la propriile lor activităţi de prelucrare, pentru care sunt separat responsabile.
3. Pentru a reflecta în mod adecvat rolurile și raporturile respective ale Operatorilor Asociați față de subiecţii de date, Moldcell va prelucra, în cadrul acestui serviciu, următoarele date cu caracter personal ale abonaților săi: numărul de telefon de pe care a fost activat/dezactivat serviciul, datele de facturare si plată, premiul oferit. Compania INTELLIC LLC va prelucra următoarele date cu caracter personal ale utilizatorilor serviciului: numărul de telefon de pe care a fost activat/dezactivat serviciul, datele de facturare si plată, premiul oferit, pseudonimul (în caz dacă utilizatorul îl va activa), limba de comunicare în cadrul aplicației mobile, punctajul/scorul, notificarea prin SMS, răspunsurile la întrebările din cadrul serviciului, legătura între număr de telefon și întrebare (pentru a evita repetarea aceleiasi întrebări pentru acelasi utilizator), profilul utilizatorului (inlusiv datele de identificare: user/parolă).
4. Totodată, compania INTELLIC LLC prelucrează date cu caracter personal, primite de la Modcell doar în conformitate cu instrucţiunile indicate în acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel încât nu vor fi prelucrate date cu caracter personal într-o măsură mai mare decât cea necesară pentru a opera şi a furniza serviciul Quiz.
5. Prin activarea serviciului, conform procedurii și condițiilor descrise mai sus, Utilizatorul împuternicește Moldcell și își exprimă acordul cu transferul de către Moldcell spre compania-partener al serviciului INTELLIC LLC a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului: numărul de telefon de pe care a fost activat/dezactivat serviciul, datele de facturare și plată, premiul oferit. În funcție de posibilitățile tehnice, Moldcell ar putea pseudonimiza (depersonaliza) datele transmise către INTELLIC LLC.
6. În temeiul acordului prelucrării datelor cu caracter personal încheiat între Moldcell și INTELLIC LLC, se aplică răspunderea comună pentru prelucrarea datelor personale ale Utilizatorului. În acest caz, politica de confidenţialitate ale companiei-partener INTELLIC LLC se aplică adițional la politica de confidențialitate a companiei Moldcell.
7. Pentru a utiliza serviciul, Utilizatorul trebuie să accepte politica de confidenţialitate a companiei-partener INTELLIC LLC şi faptul că Moldcell va avea acces la informațiile specificate mai sus.
8. Utilizatorii serviciului își pot exercita drepturile asigurate de legea nr.133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, cu privire la și în raport cu fiecare dintre companiile prestatoare a serviciului.