Actualizări pe Moldcell TV. Acum poți descărca filme pe smartphone

Moldcell TV, aplicația ce permite vizionarea posturilor TV și a filmelor fără achitarea traficului mobil, devine și mai bună pentru utilizatorii smartphone-urilor pe Android.

Serviciul e creat și menținut în colaborare cu MEGOGO.

Acum, proprietarii dispozitivelor mobile care rulează pe sistemul de operare Android pot viziona filme, emisiuni, posturi TV și alte tipuri de conținut video pe Moldcell TV, utilizând funcții suplimentare importante.

În versiunea actualizată a aplicației a apărut accesul la arhiva TV − utilizatorul poate selecta emisiunile rulate anterior, pentru a le urmări în înregistrare. În același timp, a apărut și opțiunea „timeshift”, care permite utilizatorilor să pună vizualizarea pe pauză și să o reia în orice moment. De asemenea, a apărut posibilitatea de a urmări video în regim de „ecran secundar”, fără a întrerupe utilizarea concomitentă a altor aplicații.
Utilizatorii aplicației se vor bucura, cu siguranță, de opțiunea de derulare a filmelor înainte și înapoi. Anterior aceasta nu era disponibilă. Amatorii călătoriilor vor aprecia, în special, funcția de „descărcare” (download), care le permite să descărce filme pe dispozitiv și să le urmărească, de exemplu, în avion sau tren. Important e ca memoria smartphone-ului să permită acest lucru. Ce alte îmbănătățiri au fost aduse aplicației Moldcell TV poți afla aici.

În același timp, serviciul Moldcell TV, cu suportul MEGOGO, permite acum și proprietarilor televizoarelor „inteligente” Samsung smart TV, produse după 2016, să urmărească tot conținutul video din Moldcell TV prin intermediul unei aplicații speciale.

Încă nu ai activat Moldcell TV? Cu doar 1,70 lei pe zi, poți urmări filmele preferate oricât îți dorești, fără a achita, suplimentar, traficul mobil. Mai multe despre serviciu și despre alte opțiuni de plată află aici.