De Black Friday, reduceri de până la 50% în magazinul online Moldcell

Vinerea aceasta, 22 noiembrie, Moldcell dă startul reducerilor incredibile, de până la 50% aproape la toată gama de produse din magazinul online Moldcell: smartphone-uri de top sau de budget, laptopuri, căști wireless și multe altele. Ca să-ți facem alegerea mai ușoară, vezi mai jos câteva oferte pe care sigur nu vrei să le ratezi.

Xiaomi Mi 9T Pro 64 GB cu 20% reducere, la doar 7599 lei. Acest smartphone nou cu performanță incredibilă este pe cât de așteptat, pe atât de lăudat. De ce merită să îl iei, vezi în noua ediție Moldcell Unbox:



Samsung A30 32 GB la doar 3199 lei. Pentru cei care apreciază raportul preț-calitate, este un smartphone ideal. Îți oferă tot de ce ai nevoie dacă nu ești dispus să cheltuiești prea mult.


Laptopul Myria 2 în 1 la doar 2199 lei. Pentru că este mic și subțire, cu touchscreen și tastatură detașabilă, este un ajutor numai bun pentru călătorii.
Samsung Galaxy Buds la doar 1999 lei. Aceste căști fără fir aproape că nu au nevoie de descriere: sunt comode și stabile în urechi, au un sunet impecabil și culori actuale. Sunt puțini care nu și le-ar dori, însă doar la Moldcell sunt la super-preț.   

Acum că te-ai decis cu smartphone-ul, echipează-l cu o husă și o sticlă de protecție. Ai 25% reducere la toată gama de accesorii de protecție
.  

La Moldcell, și de Black Friday, reducerile vin la tine acasă. Comanzi online și primești livrarea gratis, în cel mai scurt timp, la ușa ta. Achiți cu cardul sau în numerar, sau chiar și online, în plus, ai 12 GB bonus la cumpărarea oricărui dispozitiv.     
 



Hai pe eshop.moldcell.md, iar dacă nu ai găsit produsul ales, sună acum la 078 000 444 și te ajutăm noi. Toate produsele la reducere se vor oferi în limita stocului disponibil.