Doar în localitatea ta, te bucuri de oferta unică Moldcell – Abonament Regional

Fie că treci de la Cartelă la Abonament, faci o conectare nouă sau îți portezi numărul la Moldcell, acum ai cea mai bună ofertă – Abonament Regional, disponibil în localitatea ta.

Abonamentele Regionale au fost retrase din oferta comercială și sunt disponibile doar pentru abonații existenți – utilizatori ai opțiunilor respective.

Descoperă alte beneficii în Abonamentul tău:
✔ comunici în rețea până la nelimitat
✔ adaugi lunar minute sau Internet suplimentar la doar 15 lei  

           
 
50 leiAbonament ECO
 Nelimitat în rețea
300 minnaționale
4 GBTrafic Internet
 
Național

Ai 300 minute naționale pentru apeluri spre orice număr mobil sau fix din Moldova.

 
  BiPsuni de peste hotare
din min. naționale
  Moldcell TV30 zile gratuit
Cinema Online
 lifebox
5 GB gratuitSpațiu de stocare
 
Nelimitat în rețeaVorbești nelimitat, gratuit, cu toate numerele Moldcell.
 
Internet 4G Ai trafic Internet extra abonament cu opțiunea 250 MB/25 lei, activată automat, sau 0,50 lei/MB. Reactivare opțiune: SMS cu orice text la 881; dezactivare: SMS cu text STOP la 881.
 
Opțiunea EXTRA Adaugă 50 minute naționale / 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Activare 50 minute: SMS cu orice text la 151; dezactivare: SMS cu text STOP la 151. Activare 1 GB: SMS cu orice text la 152; dezactivare: SMS cu text STOP la 152. În aceeași lună pot fi activate opțiuni cu minute și trafic concomitent. Numărul de activări pe lună este nelimitat. 
 
           
 
95 leiAbonament Regional
 Nelimitat în rețea
500 minnaționale
8 GBTrafic Internet
 
Național Ai 500 minute naționale pentru apeluri spre orice număr mobil sau fix din Moldova.
  Moldcell TV30 zile gratuitCinema Online
 lifebox
5 GB gratuitSpațiu de stocare
 
Nelimitat în rețeaVorbești nelimitat, gratuit, cu toate numerele Moldcell.
 
Internet 4G Ai trafic Internet extra abonament cu opțiunea 250 MB/25 lei, activată automat, sau 0,50 lei/MB. Reactivare opțiune: SMS cu orice text la 881; dezactivare: SMS cu text STOP la 881
 
Opțiunea EXTRAAdaugă 1 GB trafic Internet suplimentar la plata pentru abonament. Numărul de activări pe lună este nelimitat.
Activare opțiune – SMS cu orice text la 152.
Dezactivare opțiune – SMS cu textul STOP la 152.
 
           
 
150 leiAbonament ECO
 Nelimitat în rețea
 Nelimitat național
30 GBTrafic Internet
 
Național Vorbești nelimitat, gratuit, cu toate numerele din Moldova. 
  BiPsuni de peste hotare
din min. naționale
  Moldcell TV30 zile gratuitCinema Online
 lifebox
5 GB gratuitSpațiu de stocare
 
Nelimitat în rețeaVorbești nelimitat, gratuit, cu toate numerele Moldcell.
 
Internet 4G Ai trafic Internet extra abonament cu opțiunea 250 MB/25 lei, activată automat, sau 0,50 lei/MB. Reactivare opțiune: SMS cu orice text la 881; dezactivare: SMS cu text STOP la 881
 
Opțiunea EXTRAAdaugă 50 minute naționale / 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Activare 50 minute: SMS cu orice text la 151; dezactivare: SMS cu text STOP la 151. Activare 1 GB: SMS cu orice text la 152; dezactivare: SMS cu text STOP la 152. În aceeași lună pot fi activate opțiuni cu minute și trafic concomitent. Numărul de activări pe lună este nelimitat. 
 
   
  Lista localităților în care este disponibilă conectarea
 

Abonament Regional 95 - Oferta este disponibilă pentru conectare în regiunile: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Ceadâr-Lunga, Cimișlia, Comrat, Criuleni, Congaz, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Leova, Lipcani, Nisporeni, Ocnița, Otaci, Râșcani, Rezina, Sângerei, Soroca, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni, Vulcănești.

Abonament Regional 50 ECO - Oferta este disponibilă pentru conectare în regiunile: NORD, SUD și Centru cu excepția: Chișinău, Bălți, Orhei. 

   
  Unde și cum te poți conecta
  Pentru conectare sau portare, vino în cel mai apropiat magazin direct Moldcell Center sau magazinele Moldcell Partenere din localitatea ta. Ia cu tine un act de identitate valabil și cartela SIM curentă.

Atât. De restul procedurilor ne ocupăm noi. 

 
Opțiune Internet suplimentară

Ai utilizat mai mult trafic decât te așteptai? Activează opțiunea suplimentară 5 GB la 30 lei, dedicată special utilizatorilor Abonament Regional.

Opțiune Preț Valabilitate
5 GB 30 lei 30 zile

Activează opțiunea din aplicația My Moldcell, selectează meniul Opțiunile mele, opțiunea 4G Internet ca lumea; sau trimite SMS cu cifra 1 la numărul 7770. Mai multe detalii în Note.

 

Note

   
  Oferta Abonament Regional
 
 1. Oferta Abonament Regional 95 lei, este disponibilă la conectare nouă, la portare, migrare de la Cartelă, cu semnarea unui contract pe o perioadă de 12 luni.
 2. Oferta Abonament Regional 50 lei, este disponibilă la conectare nouă, la portare, migrare de la Cartelă, cu semnarea unui contract pe o perioadă de 6 luni.
 3. Oferta Abonament ECO 150 lei, este disponibilă la conectare nouă, la portare, migrare de la Cartelă, cu semnarea unui contract pe o perioadă de 6 luni.
 4. Limita de credit se calculează din 2 plăți lunare de abonament [minus] 10 lei.
 5. În cazul migrării la alt plan tarifar Abonament Moldcell, condițiile ofertei nu vor fi disponibile. 
 6. Minutele naționale și traficul Internet neutilizat, inclus în abonament, nu se transferă în luna următoare.
 7. Minutele incluse în Abonament pot fi folosite oricând contul este activ.
 8. Opțiune Abonament Regional 60/70/110, retrasă din ofertă.
 
Important! Vă informăm că începând cu 01 iulie 2022, urmează a fi modificate tarifele pentru plata lunară la Abonament Regional. Utilizatorii următoarelor planuri tarifare, vor beneficia în continuare de oferta specială, cu același volum de servicii, inclus în Abonamentul cu tarif schimbat.

Plata pentru Abonament Regional 40 ECO va constitui 50 lei lunar, Abonament Regional 80 - 95 lei lunar, Abonament ECO 130 - 150 lei lunar. În cazul în care Abonatul nu acceptă condițiile, are dreptul să rezoluționeze Contractul până la 01.07.2022, fără a fi penalizat. În caz contrar, se consideră că Abonatul a acceptat modificările propuse.
   
  Opțiunea EXTRA
 
 • Opțiunea EXTRA se alocă imediat după activare; ulterior se vor aloca automat, în prima zi a lunii.
 • Numărul de activări pe lună este nelimitat. 
   
  Opțiunea 5 GB la 30 lei
 
 • Opțiunea este valabilă 30 zile și se prelungește lunar.
 • Pentru a renunța la prelungirea lunară a opțiunii Internet, anulează opțiunea din aplicația My Moldcell; sau expediază SMS cu textul STOP la numărul 7770.
 • La dezactivarea opțiunii, vei fi tarifat conform planului tău tarifar Abonament Moldcell.
 • Dacă ai mai multe opțiuni Internet activate, Opțiunea 5 GB la 30 lei va fi utilizată în mod prioritar.

Numărul de activări pe lună nu este limitat.