6 idei de cadouri neobișnuite, cu reduceri exclusive pentru abonații Moldcell

Știai că numărul tău Moldcell îți aduce mii de reduceri la cele mai variate produse și servicii? Da, programul de loialitate Mclub e valabil pentru toți, fără excepție, fie că ești la Cartelă, Abonament sau la un plan tarifar Business (număr corporativ). Descoperă mai jos idei de cadouri inspirate, cu reduceri exclusive.

Dacă deja te-ai echipat cu smartphone-uri la care mai primești și accesoriu cadou pe eshop.moldcell.md, te invităm să explorezi și lista de oferte cu reduceri Mclub.
 
Special pentru tine, în sezonul celor mai îndrăgostite sărbători, am selectat 6 idei de cadouri originale, la care ai reducere cu numărul tău Moldcell: invitație la concertul simfonic SymphoLove din 14 februarie; cină romantică în doi în restaurantul & mini-galeria de artă Van Gogh; prânz în cel mai trendy restaurant din Chișinău – Jeraffe; o pereche de ochelari de soare de brand; curs de actorie pentru adulți și, bineînțeles, flori cu livrare

 
Primește reducerea în doar câteva mișcări. Intră pe www.mclub.md sau în meniul Mclub din aplicația My Moldcell, disponibilă pentru toți abonații, alege oferta și apasă butonul ca să activezi reducerea automat. Prezintă notificarea despre reducere înainte de a cere nota de plată și savurați o seară de 14 februarie așa cum ați visat voi doi.

Și acum, desertul. Aceste reduceri le poți avea oricând, nu doar de Ziua Îndrăgostiților sau altă ocazie. Mclub este un program de loialitate care înlocuiește cardurile de reducere pe care le tot porți cu tine în portofel. Zeci, sute, mii de reduceri te așteaptă să le descoperi pe www.mclub.md.