Moldcell

Comunic

Acum ai acces la 10 funcţii de comunicare utilizând o singură aplicaţie! În premieră, în Moldova, îţi oferim un program special, prin care poţi comunica în orice formă doreşti. Comunic înlocuieşte orice program de socializare şi agendă şi îţi oferă acces la cea mai variată gamă de servicii.

Email personalizat
Ai cont unic, de exemplu nume.prenume@comunic.md, pe care îl poţi utiliza atât din smartphone pe platformă Android, laptop/PC cu programul instalat, cât şi online.

Telefonie HD
Beneficiază de o super calitate a sunetului la preţ redus. Sună-ţi toţi prietenii oriunde în lume şi achită preţul pentru un apel local.
Apel către alt utilizator Comunic – gratuit
Apel către orice număr Moldcell – 1 leu/apel

Mesagerie SMS
Expediază mesaje altor utilizatori Comunic sau prietenilor pe telefon, la tariful standard de doar 0,50 lei/SMS.

Chat
Comunică cu prietenii de pe Comunic GRATUIT şi direct, fără să mai cauţi mapa cu mesaje sau numărul de telefon din agendă. Selectează doar utilizatorul cu care vrei să comunici şi expediază-i un mesaj instant.

Mesaje vocale
În afară de mesaje SMS şi chat, aici poţi înregistra şi expedia GRATUIT mesaje vocale, de exemplu, dacă utilizatorul nu este în reţea şi ai ceva foarte important de transmis sau nu ai curajul să-i spui direct.

Conferinţe şi Sharing
Sună unul sau mai mulţi prieteni odată pentru că poţi adăuga un număr nelimitat de utilizatori în conferinţă. Şi ca să faci conversaţia mai interesantă, poţi împărtăşi cu ceilalţi imagini, video şi cele mai importante note, căci ai la dispoziţie şi o tablă virtuală.

Agendă
Acum, cu siguranţă, nu vei lipsi de la niciun eveniment important, căci agenda din Comunic se sincronizează cu calendarul tău de pe Facebook, poşta electronică sau calendarul pe care ţi-l setezi tu şi îţi aminteşte de fiecare dacă ce ai făcut.

Spaţiu de stocare
Îţi oferim 100 MB spaţiu pentru a stoca orice tip de fişiere: documente, muzică, foto, filme şi orice altceva e important pentru tine. Informaţia este protejată de o parolă pe care o cunoşti doar tu, de aceea, poţi dormi liniştit, iar dacă vei dori să faci sharing cu prietenii, le poţi spune parola pentru mapa necesară.

Acces la reţelele de socializare
Prietenii de pe Facebook, Twitter şi Flickr sunt şi mai aproape! Postează poze, comentează postările altor utilizatori şi acordă „like-uri” oricât doreşti. Comunic îţi permite să afli mult mai repede despre activităţile prietenilor, deoarece tu vei accesa toate aceste pagini dintr-o singură fereastră!

Profită acum!
Intră pe www.register.comunic.md, alege modalitatea dorită de utilizare (PC/laptop, telefon sau web) şi încearcă o altă experienţă de comunicare. Timp de 2 luni, ai ocazia unică să-ţi creezi un cont, să descarci aplicaţia şi să o instalezi GRATUIT.

Serviciul disponibil pentru abonaţii Moldcell, persoane fizice. Utilizarea programului necesită conexiune Internet. În afară de tarifarea serviciilor standard (apeluri, SMS) abonatul va fi tarifat pentru traficul Internet consumat. Dacă utilizezi Internet ca lumea sau Internet mobil Moldcell, îţi recomandăm să activezi pachete cu trafic Internet inclus pentru a economisi (activare în meniul *222*2#ok).