Moldcell

BITEI

BITEI

Festivalul Internaţional de Artă Teatrală “BITEI 2008”

Între 24 mai şi 1 iunie 2008, Chişinăul a vibrat în ritmul alert şi plin de farmec al unui eveniment de excepţie, organizat de Teatrul “E. Ionesco”. Festivalul internaţional de artă teatrală “BITEI 2008” a transformat capitala ţării noastre într-un centru de atracţie a culturii, oferindu-le locuitorilor ocazia unică de a se delecta din creaţia universală la ei “acasă” şi nu în afara hotarelor ţării. Cu prestaţiile scenice ale colectivelor de teatru din 15 ţări ale lumii, festivalul s-a impus drept unul dintre evenimentele culturale de importanţă majoră ale acestui an. Timp de o săptămână în teatrele din Chişinău răsunau simultan aplauzele publicului entuziasmat de prestaţiile actorilor. Printre participanţi i-am putut admira pe reprezentanţi din Polonia, India, Rusia, Ucraina, România, Moldova, Spania, Irlanda etc. Printre maeştrii iluştri ai lumii teatrale i-am putut vedea în plină creaţie în platoul scenic pe: Radu Poclitaru (Ucraina), Iulia Rutberg şi Lia Ahedjakova (Rusia), Navtej Johar şi Madan Gopal Singh (India), Ada Milea (România), Adrian Santana şi Ricardo Sanchez (Spania), Wioleta Komar (Polonia) etc.

Dorind să „aducă festivalul în mâinile clienţilor săi”, Abonament Moldcell le-a oferit abonaţilor Moldcell, iubitori de artă şi de frumos, 100 de abonamente cu acces gratuit la spectacolele „BITEI 2008”!

Toţi clienţii Moldcell, fără excepţie, au avut şansa să câştige abonamente de acces gratuit la 5 spectacole remarcabile în cadrul festivalului, cu participarea exclusivă a artiştilor notorii de renume mondial.

A fost o onoare şi o plăcere pentru compania Moldcell să se implice în organizarea festivalului în calitate de Partener General prin devotamentul manifestat faţă de adevăratele valori culturale, prin şirul de proiecte naţionale şi internaţionale realizate în beneficiul comunităţii Moldovei.