Moldcell

Iurmala

Iurmala

Reportajele MUZ TV Moldova din culisele Festivalului din Iurmala au avut loc graţie susţinerii realizate de compania Moldcell.

Festivalul internaţional din Iurmala din acest an, care a întrunit peste 120 de participanţi de pe tot mapamondul, a culminat luni seara cu victoria conaţionalei noastre – Natalia Gordienco.

Talentul înfrânge orice frontiere, iar Natalia nu se lasă să demonstreze acest lucru, fiind de nenumărate ori favorita concursurilor la nivel local şi internaţional. Prestaţia la cele 3 categorii de interpretare – “Şlagărul ţării de origine”, “Şlagăr internaţional” şi “Compoziţia proprie” i-a asigurat Nataliei un total de 312 puncte, fapt care a clasat-o în faţa tuturor competitorilor.

Compania Moldcell este onorată să susţină promovarea talentelor Moldovei – Natalia Barbu, Natalia Gordienco care au obţinut o reuşită incontestabilă pentru imaginea ţării noastre prezentată în acordurile muzicii răspândite cu aceeaşi intensitate în Europa – de pe scenele “Eurovision”-ului şi în CSI – din Iurmala.

Imediat la întoarcerea sa în Moldova, Nataliei Gordienco i-a fost înmânat un premiu special din partea companiei Moldcell.

În 31 iulie 2007, sursele mass-media din Rusia şi Ţările Baltice au reliefat succesul Nataliei în titlurile zilei – "Triumful Nataliei Gordienco la Festivalul din Iurmala", "Natalia a cucerit Iurmala" – care au ocupat primele pagini ale ziarelor locale. Echipa Moldcell s-a aflat printre rudele şi prietenii Nataliei, pentru a o felicita la venirea sa în ţară.

Moldcell a avut o ocazie specială de a o invita pe Natalia la sediul central al companiei pentru a-i oferi Premiul Special pentru "promovarea imaginii ţării şi pentru rezultatele spectaculoase atinse în cadrul festivalului internaţional din Iurmala – 10 000 minute de convorbiri gratuite".