Noul Abonament YOU este așa cum vrei TU!

Personalizează-ți abonamentul, după bunul plac! Special pentru tine, am creat YOU – noul Abonament Moldcell, care se adaptează perfect la nevoile tale de comunicare.

Acum nu te mai limitezi atunci când apelezi în afara rețelei sau internațional, pentru că ai până la 400 minute naționale, convertibile internațional. La ele, TU alegi volumul de trafic perfect pentru tine. Vezi toate opțiunile pe care ți le-am pregătit:

 

YOU 75 lei 150 minute
int|naționale
3 numere
Nelimitat
500 MB
YOU 110 lei 400 minute
int|naționale
3 numere
Nelimitat
500 MB
YOU 120 lei 400 minute
int|naționale
3 numere
Nelimitat
2 GB
YOU 140 lei 400 minute
int|naționale
3 numere
Nelimitat
4 GB
YOU 160 lei 400 minute
int|naționale
3 numere
Nelimitat
6 GB

Un alt avantaj YOU este comunicarea GRATUITĂ și NELIMITATĂ cu 3 numere în rețea, la orice oră și în orice zi, indiferent de planul YOU selectat.

Și pentru ca să fii liber să comunici așa, cum vrei tu, opțiunea EXTRA îți permite să-ti personalizezi Abonamentul: adaugă 50 minute int|naționale sau 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei, suplimentar la plata pentru abonament. Poți să-ți activezi concomintent minute și GB, ba mai mult – o poți face de 3 ori pe lună. Acum nu trebuie să gândești cu 3 pași înainte: fie că ești mai vorbăreț de fire, sau petreci timpul mai mult pe net, adaugă EXTRA minute sau GB, și savurează comunicarea cu cei dragi, la telefon sau online.

YOU #LiberSăFiiTU

 

YOU este disponibil pentru persoane fizice, abonați noi și existenți. Minutele naționale, incluse în abonament, sunt convertibile în SMS naționale și minute internaționale. Schema de convertire și descrierea completă a abonamentelor YOU sunt disponibile aici.