M∙Security

Are grijă de securitatea
smartphone-ului tău

 

Te-ai gândit vreodată, cât de sigure sunt rețelele WiFi gratuite, la care te conectezi ocazional? Dar aplicațiile, pe care le descarci? Te-ai gândit că, odată conectat, toate informațiile prețioase pe care le păstrezi în telefon, ți-ar putea fi furate? Parole, date bancare, fotografii, etc. Tot la ce ții atât de mult poate, în doar câteva secunde, ajunge în mâini străine.

E simplu să te protejezi. M∙Security, serviciul Moldcell pe bază de aplicație mobilă, are grijă să scaneze și să verifice toate procesele din smartphone-ul tău. Informații, conținut, conexiune WiFi și aplicații – toate sunt sub control permanent și minuțios.

 

Îți protejează sistemul de operare

M∙Security funcționează în 3 niveluri: sistem de operare, aplicații și rețele. Și chiar dacă ești atent la aplicații și rețele, nu știi niciodată ce procese dubioase se pot derula în sistemul de operare. Aici în vine în ajutor M∙Security. Acesta scanează, în permanență, toate procesele din smartphone, pentru a asigura o protecție la 100%.

Depistează procesele dubioase

Ai auzit de atacuri cibernetice? Să nu crezi că acestea lovesc doar în companii mari. Și smartphone-ul tău este expus riscului. M∙Security e o aplicație de protecție extinsă, care verifică absolut toate procesele din smartphone-ul tău. HummingBad malware, QuadRooter, Certifigate și altele – M∙Security poate detecta orice tip de viruși, inclusiv cele mai recente creații ale hackerilor.

Verifică conexiunile WiFi

Ai găsit o rețea WiFi gratuită în oraș. Ce baftă pe tine! Oare așa să fie? Odată ce ai instalat M∙Security, acesta va scana toate sursele Hotspot din apropiere și le va clasifica după nivelul de securitate. Cu M∙Security vei ști exact, că beneficiezi de o conexiune WiFi fără pericole.

Scanează aplicațiile, detectându-le pe cele infectate

Zi de zi, apar sute de aplicații noi și actualizări ale acestora. Cât de sigure sunt și dacă merită descărcate și instalate, îți va spune M∙Security. Acesta scanează aplicațiile și te avertizează, în cazul în care detectează aplicații sau actualizări infectate sau suspecte.


Testează serviciul gratuit primele 30 de zile!

E imposibil să nu-ți placă grija M∙Security. Mai cu seamă că te costă doar 15 lei lunar. La expirarea perioadei de gratuitate de 30 zile, serviciul se va tarifa și se va prelungi fiecare 30 zile. Nu-i așa că e plăcut să fii protejat?

 

 

Activează M∙Security acum,
utilizează-l permanent

Cum? Simplu:
1. Din aplicația My Moldcell – meniul Serviciile mele; sau
2. Prin
SMS cu cifra 1 la numărul 303

Descarcă și instalează M-Security

FAQ

   
  Activare / dezactivare a serviciului
  Opțiuni de activare:
- din aplicatia My Moldcell, Serviciile mele
- prin SMS cu textul 1 la 303

Opțiuni de dezactivare:
- din aplicatia My Moldcell, Serviciile mele
- prin SMS cu cifra 2 la 303

Cât timp mai pot beneficia de serviciu după dezactivare?
Vei putea utiliza serviciul până la sfârșitul a 30 zile de la ultima achitare a serviciului.
 
   
  Tarife și condiții
  Cât costă Opțiunea?
Primele 30 zile utilizezi optiunea gratuit, iar apoi costul opțiunii va constitui 15 lei/ 30 zile, inclusiv TVA. Traficul consumat pentru utilizarea opțiunii este conform condițiilor tarifului tău de Internet. Achitarea se efectuează din contul tău Moldcell.

Dacă temporar nu voi utiliza serviciul, voi fi tarifat pentru aceste zile?
Dacă nu vei utiliza serviciul timp de câteva zile pe motiv că nu ai suficiente resurse în cont, nu se vor extrage bani. Taxa se va extrage începând cu ziua de când vei suplini contul, fără a achita pentru zilele precedente.

Politica de confidențialitate