BiP este o aplicație mobilă de nouă generație, cu ajutorul căreia
toți la Moldcell pot beneficia de:

BiP Apeluri către orice număr din Moldova la tarif național, de oriunde în lume
BiP Content interactiv: meteo, traducător, jocuri, Descoperă și canal Moldcell dedicat

Toate acestea sunt disponibile chiar la instalare: pe orice număr Moldcell, cu sau fără contract, cu posibilitatea de utilizare fără cartelă SIM după autentificare în aplicație! 


Abonament Moldcell
BiP Out în rețea


apeluri 1:1 din
contul minutelor naționale

Abonament Moldcell
BiP Out național

apeluri la 1,99 lei/min
din contul de bază  
 

Alte planuri tarifare
BiP Out național


apeluri la 1,99 lei/min
din contul de bază

Apeluri spre numerele din Moldova la tarif național

Apel BiP Out este o funcție unică a aplicației, care îți permite să efectuezi apeluri direct din BiP spre toate numerele din Moldova, chiar și spre cele fără aplicația BiP instalată.

Utilizatorii Abonament Moldcell pot folosi minutele naționale incluse în Abonament, la coeficient 1:1, pentru apeluri în rețea, chiar și de peste hotare. Spre alte numere naționale, la fel și la epuizarea minutelor din Abonament, se va aplica tariful național de 1,99 lei/min.

Pentru alte planuri tarifare, se va aplica tariful național de 1,99 lei/minut pentru apeluri spre numere naționale, în Moldova și de peste hotare.
 

Abonament YOU+

 

Funcție specială BiP: video în calitate HD

 

”Fii cu ochii” pe prietenii tăi. BiP îți permite să efectuezi apeluri voce și video gratuit. În plus, poți organiza conferințe video cu până la 6 persoane concomitent. Îi ai pe toți mereu ”de partea ta” și te bucuri de sunet excepțional și imagine în calitate HD.

 

 

Chat 24/24, gratuit și nelimitat  

 

În mesageria BiP poți comunica cu fiecare prieten separat sau poți crea grupuri ca să faceți schimb de mesaje cu câțiva prieteni în chat comun, gratuit și nelimitat. Iar datorită funcției Mesaj secret, mesajele vor fi șterse automat din chat în momentul specificat.

 

Stop text.
E timpul pentru stickere și meme-uri.  

 

Când vrei să te exprimi diferit, fă-o prin stickere și meme-uri haioase. În BiP ai o întreagă galerie. Și dacă vrei un meme personalizat, alege o poză din galeria ta foto sau fă o fotografie nouă și adaugă textul dorit.  

 

Înainte să cauți pe online, caută în Descoperă  

Știri YAM News*, traducător, date meteo, canal dedicat Moldcell cu cele mai noi servicii, chat online ca să iei legătura cu un reprezentant Moldcell, plus toate aplicațiile Moldcell într-un singur loc – toate le găsești în aplicație, în categoria Descoperă.   

*Accesarea nemijlocită a link-urilor cu noutăți va fi tarifată conform condițiilor planului tău tarifar. Moldcell nu poartă răspundere pentru conținutul și funcționalitatea YAM News.

 

Alungă plictiseala.
Hai la jocuri!

Petrece timpul distractiv. Categoria Jocuri este o platformă special dedicată utilizatorilor BiP, unde ai o întreagă galerie de jocuri online, pe orice gust.

Traficul pentru utilizarea Jocurilor va fi consumat din pachetele Internet active, conform condițiilor de tarifare a acestora, sau din contul de bază al abonatului conform tarifelor standard pentru Internet.

Descarcă și instalează
aplicația BiP de la Moldcell

FAQ

   
  Cum se tarifează apelul BiP Out?
  La inițierea apelului BiP Out se vor aplica următoarele tarife în funcție de planul tarifar:
 1. Abonații YOU+, Abonament Nelimitat, app2you și Abonament Next vor apela din aplicația BiP spre numere Moldcell din contul minutelor naționale incluse în abonament, la coeficient 1:1. La epuizarea minutelor naționale, se va aplica tariful de 1,99 lei/min din contul de bază al abonatului. 
 2. Abonații YOU+, Abonament Nelimitat, app2you și Abonament Next vor apela din aplicația BiP spre numere fixe și mobile în afara rețelei la tarif de 1,99 lei/min din contul de bază al abonatului.  
 3. Abonații altor planuri tarifare (Abonamente Moldcell precedente, Cartelă Moldcell, Abonament și Cartelă Internet ca lumea) vor apela din aplicația BiP spre numere Moldcell, la fel și numere fixe și mobile în afara rețelei la tarif de 1,99 lei/min din contul de bază al abonatului. 

 4. Apelurile către Numerele preferate și Număr drag din aplicația BiP se vor tarifa cu 1,99 lei/min sau din minute naționale la YOU+,  Abonament Nelimitat, app2you și Abonament Next.
 5. În cazul apelului către un număr Moldcell din aceeași rețea CUG, indiferent de tariful aplicat în interiorul grupului, apelul va fi tarifat la preț standard de 1,99 lei/min.
 6. Aplicația va fi disponibilă doar pe numerele în statut activ.
 7. În cazul resurselor insuficiente în cont, apelurile nu vor putea fi inițiate. Însă, în cazul utilizării rețelei WiFi abonatul va putea efectua apeluri în cadrul aplicației BiP (apel BiP – BiP).
 8. Apelul către Serviciul Clienți Moldcell la numărul 78500500 va fi gratuit.
 9. Apelurilor către numere Moldcell speciale, premium sau non-geografice vor fi restricționate.
   
  Cum să utilizez BiP peste hotare și ce ar trebui să întreprind înainte de plecare?
  Fiind peste hotare, te bucuri de aceleași avantaje BiP Out spre numere din Moldova. În plus, după autentificare în BiP cu număr Moldcell, poți utiliza aplicația și cu numărul tău străin.

Iată tot ce trebuie să faci:

 • Descarcă aplicația BiP și autentifică-te cu numărul tău Moldcell
 • Ia cu tine numărul Moldcell, Abonament sau Cartelă
 • Menține starea contului pozitivă și
 • Conectează-te la Wi-Fi, la Internet în Roaming sau utilizează Internetul din numărul tău străin (după ce te-ai autentificat în aplicație cu numărul Moldcell)

Drum bun!

   
  Termenii de utilizare a aplicației BiP
 
 1. Activarea serviciului BiP reprezintă o acțiune benevolă, Utilizatorul asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile și consecințele rezultate din utilizarea serviciului.
 2. Moldcell nu este furnizorul serviciului şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor întreprinse de Furnizorul serviciului, și nu poartă răspundere pentru calitatea serviciului prestat de către Furnizor. Moldcell oferă posibilitatea efectuării apelurilor spre numere Moldcell și contentul local din rubrica Descoperă.
 3. Prin activarea serviciului conform procedurii și condițiilor descrise mai sus, Utilizatorul împuternicește Moldcell și își exprimă acordul privind transferul de către Moldcell spre Furnizorul serviciului a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului: numărul de telefon de pe care a fost activat serviciul și datele de facturare. În funcție de posibilități tehnice, Moldcell ar putea pseudonimiza (depersonaliza) datele transmise către Furnizorul serviciului BiP.
 4. Moldcell nu oferă niciun tip de informații și nu va accepta nicio pretenție în ce privește funcționarea aplicației. Toate întrebările şi reclamațiile vor fi adresate Furnizorului serviciului la adresa INFO-BIPSUPPORT@bip.ai
 5. Traficul de date mobile, consumat în timpul descărcării și utilizării aplicației, va fi taxat din contul planului tarifar existent, dacă aveți un pachet de Internet mobil sau, în caz contrar, conform tarifului în vigoare.
 6. Aplicația nu poate fi utilizată simultan pe mai multe dispozitive. Utilizarea aplicației pe un alt dispozitiv va deconecta aplicația pe dispozitivul inițial conectat.
 7. Fracțiunile de minut vor fi rotunjite până la un minut. La sfârșitul apelului, fracțiunile în bani moldovenești vor fi rotunjite în plus sau în minus, până la cea mai apropiată valoare, în bani moldovenești întregi. În timpul apelului, tarifele suportate vor fi deduse automat din soldul numărului de telefon mobil al companiei „Moldcell”.
 8. Pentru apelurile BIP Out va fi restricționată opțiunea apelării din contul altui abonat.
 9. Utilizatorul este de acord să primească de la compania Moldcell mesaje prin intermediul aplicației BiP, prin care compania informează utilizatorii despre starea contului lor de utilizator, statutul comenzii sau în scopuri de publicitate, marketing și informare despre știri.
 10. Utilizatorul poate să renunțe oricând la primirea mesajelor de informare a utilizatorilor despre starea contului lor de utilizator, statutul comenzii sau pentru publicitate, marketing și informare despre știri (dezabonare). Dezabonarea nu implică renunțarea la Condițiile convenite în acest document.
 11. Moldcell își rezervă dreptul de a selecta utilizatorii cărora le expediază mesaje informative și promoționale și dreptul de a șterge orice utilizator, abonat la aceste mesaje, din baza sa de date, fără niciun angajament suplimentar din partea companiei Moldcell sau notificare prealabilă cu privire la aceasta.
 12. Compania Moldcell își rezervă dreptul de a suspenda, în orice moment, numărul de telefon mobil legat de contul BiP, dacă în opinia noastră rezonabilă, utilizatorul aplicației BiP nu a respectat prevederile prezentelor Condiții de utilizare sau ale acordului de abonament, încheiat cu compania Moldcell, dacă este cazul.
 13. Utilizatorii BIP, abonați Moldcell, nu vor putea transmite mesaje SMS din BIP.

Date de identificare și contact ale Furnizorului serviciului:
Prestatorul Serviciului este Lifecell Ventures Coöperatief U.A., Olanda, or. Amsterdam,  str. Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA

Adresa e-mail: INFO-BIPSUPPORT@bip.ai

CONDIȚII DE UTILIZARE A APLICAȚIEI BiP - Lifecell

   
  Informații despre datele cu caracter personal
 
 1. Utilizatorul își asumă responsabilitatea că are 18 ani sau orice altă vârstă stabilită ca vârstă minimă permisă în Republica Moldova pentru efectuarea plăților pentru Serviciile Operatorului. Utilizatorul, care nu a atins vârsta necesară, se obligă să nu utilizeze Serviciul și/sau să nu-l achite, fără consimțământul părinților, părinților adoptivi, tutorilor sau oricăror altor reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. În caz contrar, răspunderea pentru încălcarea acestei prevederi a Acordului comisă de către Utilizator care nu a atins vârsta necesară o va purta părinții, părinții adoptivi, tutorii sau orice alți reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii din Moldova. Nici Prestatorul Serviciului (Lifecell Ventures Cooperatief U.A.), nici Operatorul nu va purta răspundere pentru legalitatea utilizării Serviciului de către Utilizator.
 2. Compania Moldcell poate modifica tarifele de apel în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorului final, publicând modificările respective pe www.moldcell.md. Tarifele noi pentru apeluri intră în vigoare imediat după publicarea acestora. Utilizatorul final este responsabil să se informeze despre cele mai recente tarife, înainte de a utiliza serviciul. Dacă utilizatorul final nu acceptă tarifele noi, el are dreptul să nu utilizeze serviciul.

POLITICA BiP-Lifecell PRIVIND PROTECȚIA DATELOR