Moldcell

Primești 50 GB bonus la portare!

E timpul să fii la același operator cu vedeta ta preferată!
Stai cu ochii pe Instagram și primeștе:
- 50% reducere la abonamentul selectat sau
telefon la 1 leu
- Bonus la alegere: 50 GB, 200 minute naționale sau 2500 puncte loialitate
- Livrare gratuită oriunde în țară

Ce trebuie să faci?

 

Înregistrează-te acum!

Așteaptă un apel de la colegii noștri, care te vor ajuta să alegi abonamentul perfect și să completezi cererea de portare. Numărul tău va fi portat în maxim 5 zile lucrătoare din momentul depunerii cererii. Te vom anunța printr-un SMS când numărul tău va fi activ.

   
  Condițiile ofertei „Primește 50 GB bonus la portare”
  1. Bonusul de 50 GB, 200 minute naționale sau 2500 puncte de loialitate, alocat în cadrul ofertei, este disponibil pentru persoanele fizice, recent portate la Moldcell.
2. Bonusul va fi activat în valoare totală, o singură dată.
3. Bonusul va fi valabil timp de 12 luni din ziua activării.
4. 50 GB, 200 minute naționale sau 2500 puncte de loialitate pot fi oferite pentru un singur promocod.
5. Bonusul oferit cu oricare dintre cele 4 promocoduri este același.
6. Promocodurile vor fi publicate atât pe pagina de Instagram Moldcell, cât și pe paginile ambasadoarelor Moldcell: Daniela Ciocanu, Olia Tira, Natalia Gordienco si Gabriela Damir.
7. Bonusul oferit nu va avea prioritate față de traficul sau minutele incluse în planul tarifar curent al abonatului Moldcell, beneficiar al ofertei respective.
8. Abonatul care portează se va conecta la unul din planurile tarifare Abonament: oferta curentă la portare cu 50% la Abonament YOU+ / oferta standard Abonament YOU+ / Abonament Internet ca lumea.
9. Abonatul va beneficia de bonus dacă va oferi promocodul până la portare.
10. Abonatul va primi bonusul după ce portează în rețeaua Moldcell și se conectează la unul din planurile tarifare Abonament enumerate în p. 7 de mai sus.
11. Bonusul va fi disponibil în momentul creării contului în aplicația My Moldcell, iar ca să poți beneficia de bonus, selectează în meniul aplicației -Opțiunile mele și activează oferta “Bonus!”.
12. Oferta este valabilă în perioada 14 octombrie - 14 noiembrie.